Marettimo Ferries

kaart
 • Marettimo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Marettimo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Marettimo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Marettimo
  Ontdek veerboten van en naar Marettimo

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

De beste onbezongen strandvakantie resorts in Europa: het eiland Marettimo , een eiland voor de kust van Siciliδ! Marettimo ligt in een zeereservaat, en is een populaire bestemming voor wandelaars, duikers, zwemmers en voor diegenen die een rustige vakantie dicht bij de natuur en de basisprincipes van het eiland leven. Marettimo is de tweede grootste van de Egadische Eilanden. Marettimo is een zeer populaire bestemming voor duikvakanties. Er zijn nogal wat duikcentra op het eiland, die duikcursussen en excursies te organiseren voor iedereen.

's Nachts vindt u enkele van de meest spectaculaire zonsondergangen in Europa mee te maken. Zorg ervoor dat je een goede uitkijkpunt, bij voorkeur in een aan het strand restaurant, tegenover het Westen.

Marettimo havenfaciliteiten

Als de haven is zo klein dat er geen echte faciliteiten. Echter, er hoeft niet te zijn, want er zijn restaurants, kamers en cafes die kan inspelen op uw behoeften als u wacht op uw veerboot. Ze zijn allemaal in de buurt.

De functies van Marettimo port

Marettimo is de meest westelijke van de Egadische eilanden en het verst van Siciliδ. Trapani in 'vasteland' Siciliδ is de enige haven met directe veerboten naar Marettimo, hoewel uit andere plaatsen (zoals Marsala, Ustica en Napels) kunt u de veerdienst veranderen Favignana en Levanzo. Marettimo ligt op ongeveer 40 minuten met de draagvleugelboot van Favignana, en een uur van Trapani. Op het eiland, draagvleugelboten stoppen bij een lange steiger die leidt naar het hart van een stad van het eiland. U kunt Siremar ferry tickets kopen bij de Ferrysavers website.

Marettimo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Siremar

4 Via Scalo Nuovo, TP 91023, Italy

Liberty Lines

, 91023 Marettimo, Favignana TP, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen