Favignana Ferry Port

kaart
 • Favignana
  Vergelijk tijden en prijzen voor Favignana

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Favignana
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Favignana
  Ontdek veerboten van en naar Favignana

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Favignana is de grootste van de Egadische eilanden, drie eilanden voor de westkust van Siciliδ. Favignana heeft een goede, frequente veerverbindingen met de andere eilanden en Trapani. Het landschap van Favignana wordt vaak vergeleken met dat van een vlinder. Twee vlakke stukken land liggen als vleugels aan weerszijden van een hoge rotsachtige ruggengraat, die wordt bekroond door een vervallen fort. Ferries komen Favignana stad, de een dichtbevolkte gebied op het eiland. De stad is gelegen aan de oostelijke kant van het eiland, die is aangesloten op de westelijke kant van een weg-tunnel door de rotsachtige ruggengraat waarin de twee vlaktes verdeelt.

Het is een heerlijke plek, met een echte lokale sfeer en een vriendelijke houding ten opzichte van de toeristen die aankomen. is het centrum van het eiland gemeenschap en na de siδsta het gaat om het leven. Een goed aanbod van voedsel winkels openen hun deuren, een visboer, de verkoop van tonijn met de huidige prijs gekrabbeld op een bericht papier, om souvenir voedsel winkels voor toeristen verkoop van alle soorten van lokale specialiteiten (vaak tonijn).

Als je nodig hebt om te ontspannen en genieten in de zon, zijn er tal van kleine stranden voor u om uit te kiezen. Lido Burrone is een breed zandstrand, vergezeld van een bar en een restaurant, waardoor het een geweldige plek als u een bezoek met kinderen. Ligbedden en parasols zijn te huur.

Als je naar iets anders, een van de beste badplaatsen is Cala Rossa, een baai ingesloten in een rotsachtige kustlijn. Dit kan moeilijk zijn om dat te bereiken mogelijk niet geschikt als u een bezoek met kinderen te zijn, maar het is de moeite waard als je het strand te bereiken.

Favignana havenfaciliteiten

Als de poort is in zo dicht bij de stad, vindt u vele voorzieningen om het u gemakkelijk te maken voordat u vertrekt, of net na aankomst in Favignana.

de functies van Favignana port

Favignana is het belangrijkste eiland van de Egadische archipel en het is een goede verbinding met de andere eilanden en Siciliδ, met vele dagelijkse diensten naar Trapani en een aantal veerboten naar Marsala. De haven is gemakkelijk bereikbaar te voet of met de taxi. Met de draagvleugelboot Favignana is slechts dertig minuten of minder uit Trapani (het eiland Levanzo is vaak een tussenstop).

Favignana Kaart

Bekijk map

Havenadres

Siremar

VIa Molo San Leonardo, 91023 Favignana TP, Italy

Liberty Lines

, 91023 Favignana TP, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen