Vulcano Ferry Port

kaart
 • vulkaan
  Vergelijk tijden en prijzen voor vulkaan

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • vulkaan
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • vulkaan
  Ontdek veerboten van en naar vulkaan

  Vind de beste tarieven op AFerry

vulkaan Routes

 • Napels tot Vulcano / Vulcano tot Napels
  5 overtochten per week
  6 uur 10 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boek een goedkope ferry overtocht van Vulcano naar:

Met Ferrysavers kunt u Vulcano ferry overtocht prijzen te vergelijken route, de exploitant en de tijd met behulp van onze prijsvergelijking booking engine.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Vulcano veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Vulcano is een vulkanisch eiland met borrelende modderpoelen, koolzuurhoudende warme zeewater, zwarte zandstranden en zwavelhoudende kraters. Vulcano haven is gelegen op het kleine vulkanische eiland in de Tyrreense Zee, ongeveer 25 km ten noorden van Siciliδ en de meest zuidelijke van de Eolische Eilanden.

Vulcano is klein en gezellig eiland en stimuleert diverse mooie terrasjes en restaurants . Vulcano is makkelijk te voet te bezoeken echter bromfiets zijn te huur in het centrum van de stad. Sommige van de beste attracties in Vulcano omvat de stranden, de modderbaden en het pad naar Fossa, de actieve vulkanische centrum.

Hoe Vulcano te krijgen

Als u een reis naar Vulcano uit Lipari, Panarea, of Stromboli: de meeste boten eiland-hop, stoppen bij alle grote eilanden en de tijd tot tijd bij kleinere eilanden. U kunt het hele jaar door aan Vulcano te krijgen want er is een regelmatige veerdienst van/naar Vulcano.

vulkaan Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Molo di Levante, 98050, Italy

Liberty Lines

, 98050 Vulcano Porto ME, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen