Ponza Ferry Port

kaart
 • Ponza
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ponza

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ponza
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ponza
  Ontdek veerboten van en naar Ponza

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Ponza ferry boeken naar Italiδ en de Pontine eilanden, of u kunt Ponza ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Meer informatie op goedkope Ponza veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Ponza

De grootste van de Pontijnse Eilanden, Ponza wordt vergeleken door haar bezoekers naar een goedkopere en minder verwend Capri. Ponza ferry haven en de haven is gelegen in een prachtige natuurlijke baai aan de oostelijke kant van het eiland. De haven en de stad, van Ponza, is zeer schilderachtig, met felgekleurde gebouwen te midden van een aantal prachtige landschap. Het is geen wonder dat vele beroemdheden Ponza hebben bezocht.

Een van de grootste attracties van Ponza is de eilanden grootste strand, het Spiaggia di Chiaia di Luna, evenals een paar kleine. De stranden gouden zand en helder groen-blauwe water zorgen voor een perfecte plek om te ontspannen en tot rust komen. Ponza is ook zeer bekend om zijn Blauwe Grot, die worden verondersteld worden gecreδerd door de Etrusken, en een aantal vreemde natuurlijke rotsformaties, een van hen ziet eruit als een monnik een ander als een patch van bloemen

Ponza Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Banchina Molo di Fazio , I - 04027 Ponza , Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen