Ponza Ferry Port

kaart
 • Ponza
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ponza

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ponza
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ponza
  Ontdek veerboten van en naar Ponza

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ponza Routes

 • Casamicciola Terme tot Ponza / Ponza tot Casamicciola Terme
  5 overtochten per week
  2 uur 55 min
 • Napels tot Ponza / Ponza tot Napels
  5 overtochten per week
  2 uur 50 min
 • Terracina tot Ponza / Ponza tot Terracina
  NLG beheert ferry overtochten op de route Terracina - Ponza
  1-overtochten dagelijks
  1 uur

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Ponza ferry boeken naar Italiδ en de Pontine eilanden, of u kunt Ponza ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Meer informatie op goedkope Ponza veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Ponza

De grootste van de Pontijnse Eilanden, Ponza wordt vergeleken door haar bezoekers naar een goedkopere en minder verwend Capri. Ponza ferry haven en de haven is gelegen in een prachtige natuurlijke baai aan de oostelijke kant van het eiland. De haven en de stad, van Ponza, is zeer schilderachtig, met felgekleurde gebouwen te midden van een aantal prachtige landschap. Het is geen wonder dat vele beroemdheden Ponza hebben bezocht.

Een van de grootste attracties van Ponza is de eilanden grootste strand, het Spiaggia di Chiaia di Luna, evenals een paar kleine. De stranden gouden zand en helder groen-blauwe water zorgen voor een perfecte plek om te ontspannen en tot rust komen. Ponza is ook zeer bekend om zijn Blauwe Grot, die worden verondersteld worden gecreδerd door de Etrusken, en een aantal vreemde natuurlijke rotsformaties, een van hen ziet eruit als een monnik een ander als een patch van bloemen

Ponza Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Banchina Molo di Fazio , I - 04027 Ponza , Italy