Ventotene Ferry Port

kaart
 • Ventotene
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ventotene

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ventotene
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ventotene
  Ontdek veerboten van en naar Ventotene

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry vanaf Ventotene naar Casamicciola , Napoli en Ponza met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals tussen/rond Italiδ.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot tussen Ventotene en Casamicciola, Napoli en Ponza met SNAV Ferries

Hier vind je informatie over goedkope Ventotene veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Ventotene ferry haven ligt op het kleine eiland met dezelfde naam in de Tyrreense Zee, voor de kust van Campania, Italiδ. Ventotene eiland zelf is een vulkanisch eiland en maakt deel uit van de Pontijnse Eilanden.

Ventotene haven heeft een aantal van de oude Romeinse structuur, alsmede enkele ru∩nes van de villa's en aquaducten behouden. Vandaag de dag is Ventotene uitgebreid om meer bezoekers te verwerken. Pizza restaurants en duiken winkels lijn de haven, kunnen bezoekers lopen naar het centrum van de stad op de Piazza Castello bekleed met restaurants en cafΘs. Ventotene biedt drie belangrijkste stranden, Cala Nave het meest populair zijn met zwart vulkanisch uitstulpingen zand en rock.

Ventotene Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen