Veerhaven van Split

kaart
 • spleet
  Vergelijk tijden en prijzen voor spleet

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • spleet
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • spleet
  Ontdek veerboten van en naar spleet

  Vind de beste tarieven op AFerry

spleet Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry van Split naar Ancona of Pescara met Ferrysavers, of het gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals tussen Kroatiδ en Italiδ.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Split veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Split haven behandelt een zeer grote hoeveelheid van het passagiersvervoer met 4 miljoen passagiers per jaar. Split haven beschikt over een dagelijks kustroutes naar Italiδ en verbindt de meeste van de Dalmatische eilanden.

Split (ook bekend als Spalato in het Italiaans) is de grootste en belangrijkste stad in Dalmatiδ en de tweede grootste stad in Kroatiδ. Het is gelegen op een klein schiereiland aan de oostelijke kust van de Adriatische Zee. Split is ook een van de oudste steden in het gebied en wordt beschouwd als iets meer dan 1700 jaar oud, het heeft vele middeleeuwse locaties; zijn historisch centrum is opgenomen in de UNESCO-lijst van World Heritage Sites. Split wordt beschouwd als een van de centra van de Kroatische cultuur. Split heeft een mediterraan klimaat met warme, droge zomers en warme, natte winters. Het is ook een van de zonnigste plaatsen in Europa.

spleet Kaart

Bekijk map

Havenadres

Jadrolinija

Ulica Gat Svetog Duje, 21000, Split, Croatia

SNAV

Gat Sv Duje Bb Trajektni Term, HR - 2100 Spalato - Split, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen