Pescara Ferry Port

kaart
 • Pescara
  Vergelijk tijden en prijzen voor Pescara

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Pescara
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Pescara
  Ontdek veerboten van en naar Pescara

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Pescara veerboot naar Split of Stari Grad met Ferrysavers of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten tussen Italiδ en Kroatiδ.

 • Gebruik ferrysavers.com kunt u veilig boek een Pescara ferry naar Split en Starigrad op een SNAV ferry

Hier vind je informatie over goedkope Pescara veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers vergelijking motor.

Pescara ligt in Midden-Italiδ, in de regio Abruzzo door de Italiaanse Adriatische kust. Pescara ferry haven en de haven ligt aan de monding van de rivier Pescara, en heeft in geholpen om de stad een van de belangrijkste toeristische en zakelijke centra aan de Adriatische Zee.

Pescara heeft vele verbazingwekkende en prachtige bezienswaardigheden rond de haven en het centrum van de stad gebieden van de stad en in de buurt van de haven zullen de bezoekers vinden geweldige restaurants het serveren verse vis in een verscheidenheid van artistieke manieren. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zijn de oude centrum, gebouwd binnen de Spaanse muren, die het huis waar de beroemde dichter Gabriele D'Annunzio werd geboren houdt, het Palazzo del Governo en de prachtige kathedraal van St. Cetteus.

Pescara Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Stazione Marittima - Banchina Sud , I-65126 Pescara, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen