Stari Grad Ferry Port

kaart
 • Starigrad
  Vergelijk tijden en prijzen voor Starigrad

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Starigrad
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Starigrad
  Ontdek veerboten van en naar Starigrad

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Starigrad Routes

 • Ancona tot Stari Grad / Stari Grad tot Ancona
  1 overtochten per week
  14 uur 15 min

Snel een goedkope ferry overtocht van Stari Grad te boeken naar Italië met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar href="pescara.htm"> Pescara

 • op Ferrysavers u veilig een veerboot van Stari Grad te boeken naar Pescara met SNAV Ferries

zoeken de meest recente informatie over goedkope Stari Grad veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Speciale aanbieding

Stari Grad ferry havens is gelegen aan de noordelijke kant van het eiland Hvar in de Dalmatische regio van Kroatië en biedt directe verbindingen naar Italië.

Stari Grad is een charmante havenstad en een van de oudste in Europa. Het oudste deel van Stari Grad valt binnen een UNESCO World Heritage Site. De stad en haar omgeving is in rijk aan archeologische sites die teruggaat tot de prehistorie, de Stari Grad Museumtentoonstelling veel voorwerpen lokaal gevonden. Stari Grad beschikt over een grote collectie van de Dominicaanse kerken en kapellen, de Tvrdalj kasteel en Trg Skor barokke plein zijn een bezoek waard en het mediterrane klimaat maakt Stari Grad een zeer ontspannende plek om te verblijven.

Starigrad Kaart

Bekijk map

Havenadres

Jadrolinija

116 Stari Grad, 21460, Croatia

SNAV

116 Stari Grad, 21460, Croatia