Bar Ferry Port

kaart
 • Bar
  Vergelijk tijden en prijzen voor Bar

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Bar
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Bar
  Ontdek veerboten van en naar Bar

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Bar ferry boeken naar Italiδ of u kunt Bar ferry prijzen te vergelijken route, de exploitant en de tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Bar veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Bar is de belangrijkste zeehaven van Montenegro en is een fantastische stad om te gaan voor een mediterrane vakantie die niet in Griekenland of Italiδ. Evenals het hebben van vele kerken, kloosters en moskeeδn die ongelooflijk mooi en zeer populaire toeristische attracties zijn, Bar is ook het huis van koning Nikola's Castle, een populaire plaats om te gaan naar waar je kunt leren over de diepgaande en intrigerende geschiedenis van deze natie, en als je wilt, neem dan de korte wandeling naar Stari Bar, de oude stad fort dat is in een interessant dagje uit.

Bar het landschap staat vol met citrusbomen, zoals citroenen, sinaasappelen, mandarijnen en grapefruits, en de stad is gespecialiseerd in gerechten met behulp van citrusvruchten. Er zijn ook enkele prachtige stranden in de stad, zij het geplaveide, maar de nabijgelegen stad Sutomore is een sterk aanbevolen excursie waar u kunt genieten van de lange, gouden zandstrand langs de Montenegrijnse RiviΦra, en misschien zelfs een beetje duiken of watersport .

De stad is ook ongelooflijk schoon met veel groene ruimte, zoals parken, weilanden en binnenplaatsen, voor u af rond in en geniet, terwijl 's nachts, Bar komt tot leven met fantastische restaurants, bars en clubs openen en feesten de nacht weg. Vergeet niet om de Skadarmeer terwijl er en de oudste olijfboom bezoeken in de wereld - het is bijna 2500 jaar oud

Bar Kaart

Bekijk map

Havenadres

Montenegro Lines

Obala 13. jula bb, Bar, 85000, Montenegro

Jadrolinija

Obala 13. jula bb, Bar, 85000, Montenegro

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen