Azzurra Line

Azzurra Line
kaart
 • Azzurra Line
  Azzurra Line

  Boek uw overtocht met Azzurra Line

 • Azzurra Line
  Azzurra Line

  Boek uw overtocht met Azzurra Line

 • Azzurra Line
  Azzurra Line

  Boek uw overtocht met Azzurra Line

Let op: Azzura Line zal binnenkort beschikbaar zijn op Ferrysavers

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot naar Italiδ, Kroatiδ en Albaniδ met Azzurra boeken Lijn. Ze bieden ferry routes naar Bari , ferry routes naar Durres en ook veerboten naar Dubrovnik . Al hun routes bieden directe e-mail.

Met Ferrysavers kunt u veilig boeken Azzurra Line Ferries een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Azzurra Line ferry overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • Azzurra Line verzorgt veerdiensten tussen Bari (Italiδ) en Dubrovnik (Kroatiδ), met tot en met 3 afvaarten per week in de zomer
 • Azzurra aanbod veerboten tussen Bar of Kotor in Montenegro en Bari, met 1 oversteken van een week voor elke tijdens de zomer
 • en ook veerboten tussen Bari en Durres (in Albaniδ), met maximaal 1 overtocht per week in de zomer

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 2 uur voor de aangegeven afvaarttijd (hou in het hoogseizoen 3 uur aan).

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Azzurra Line Routes

  Azzura Line Ferries

  Azzurra Line is een Maltese ferry bedrijf dat de regio Puglia van Italiδ, in het bijzonder de haven van Bari met elkaar verbindt, met de Balkanlanden over de Adriatische Zee met diensten naar Dubrovnik, Kotor en Durres , tussen Italiδ, Kroatiδ, Albaniδ en Montenegro. Het bedrijf werd opgericht in 2001, en blijft een familiebedrijf vandaag het vervoer van meer dan 50.000 passagiers per jaar.

  Azzurra streeft naar een mini-cruise sfeer op zijn veerboot, de Azzurra , die aan boord van een Italiaanse self-service restaurant dat gespecialiseerd is in goedkope, smakelijke Italiaanse keuken heeft een grote overdekte bar met meer dan 200 zitplaatsen evenals andere lounges, gokautomaten, duty-free winkelen, ligstoelen en zelfs een openlucht bar genieten van een drankje in de zon binnen.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen