Azzurra Line

Azzurra Line
kaart
 • Azzurra Line
  Azzurra Line

  Boek uw overtocht met Azzurra Line

 • Azzurra Line
  Azzurra Line

  Boek uw overtocht met Azzurra Line

 • Azzurra Line
  Azzurra Line

  Boek uw overtocht met Azzurra Line

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Let op: Azzura Line zal binnenkort beschikbaar zijn op Ferrysavers

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot naar Italië, Kroatië en Albanië met Azzurra boeken Lijn. Ze bieden Kotor in Montenegro en Bari, met 1 oversteken van een week voor elke tijdens de zomer

 • en ook veerboten tussen Bari en Durres (in Albanië), met maximaal 1 overtocht per week in de zomer
 • Overzicht

  Check-in informatie

  De check-in sluit 2 uur voor de aangegeven afvaarttijd (hou in het hoogseizoen 3 uur aan).

  routes:
  Kortste oversteek:

  Meest populaire route:

  Speciale aanbieding

  Azzurra Line Routes

   Azzura Line Ferries

   Azzurra Line is een Maltese ferry bedrijf dat de regio Puglia van Italië, in het bijzonder de haven van Bari met elkaar verbindt, met de Balkanlanden over de Adriatische Zee met diensten naar Dubrovnik, Kotor en Durres , tussen Italië, Kroatië, Albanië en Montenegro. Het bedrijf werd opgericht in 2001, en blijft een familiebedrijf vandaag het vervoer van meer dan 50.000 passagiers per jaar.

   Azzurra streeft naar een mini-cruise sfeer op zijn veerboot, de Azzurra , die aan boord van een Italiaanse self-service restaurant dat gespecialiseerd is in goedkope, smakelijke Italiaanse keuken heeft een grote overdekte bar met meer dan 200 zitplaatsen evenals andere lounges, gokautomaten, duty-free winkelen, ligstoelen en zelfs een openlucht bar genieten van een drankje in de zon binnen.