Dubrovnik Ferry Port

kaart
 • Dubrovnik
  Vergelijk tijden en prijzen voor Dubrovnik

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Dubrovnik
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Dubrovnik
  Ontdek veerboten van en naar Dubrovnik

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Dubrovnik boeken Bari , Korcula , Rijeka , Sobra , Split en Stari Grad . Of u kunt Dubrovnik ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • Op Ferrysavers u veilig een veerboot van Dubrovnik kunt boeken naar Bari, Korcula, Rijeka , Sobra, Split en Stari Grad met Jadrolinija Ferries

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Dubrovnik veerboten, waaronder ticketprijzen, oversteken tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Een van de meest populaire mediterrane resorts, werd Dubrovnik uitgeroepen tot de 'Parel van de Adriatische Zee' door Lord Byron. Koesteren in de Adriatische zon, Dubrovnik is een stad met geplaveide straten, barokke gebouwen en prachtig gedetailleerde beeldhouwkunst. De stad is omringd door stadsmuren, en is de thuisbasis van vele kerken, kloosters en musea, die allemaal van de trotse cultureel erfgoed Dubrovnik houdt.

De Placa Stradun is de centrale straat van de stad, en biedt vele levendige winkels, bars en cafΘs, en is de plaats waar de oude stad sfeer pas echt tot leven wordt gebracht. De stad bevindt zich op een aantal prachtige landschap Kroatiδ, met zandstranden, groene bossen en kleine eilanden die het decor voor deze internationale vakantiebestemming. Met zijn heldere witte gebouwen, oranje daken, blauwe water en de gouden stranden, Dubrovnik heeft iets te charme elke bezoeker!

Dubrovnik Kaart

Bekijk map

Havenadres

Jadrolinija

Obala Ivana Pavla II, Dubrovnik, Croatia, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen