Sobra veerhaven

kaart
 • Sobra
  Vergelijk tijden en prijzen voor Sobra

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sobra
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Sobra
  Ontdek veerboten van en naar Sobra

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om goedkoop per veerboot naar Sobra met routes naar Dubrovnik , Korcula Rijeka , Split en Stari Grad , of u kunt veerboot prijzen te vergelijken op Kroatiδ veerboten gebruik van onze vergelijking motor boven.

 • gebruik Ferrysavers kun je veilig een veerboot naar Sobra boeken van Dubrovnik, Korcula, Rijeka, Split en Stari Grad met Jadrolinija Ferries

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope veerboten naar Sobra, met inbegrip van ticketprijzen, oversteken tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers' vergelijking motor.

Als een vissersdorp, Sobra is gebouwd rond de haven. Rond de haven vindt u restaurants en de lokale markt te vinden. Bergopwaarts vanaf het dorp is er een stuk van de huizen die accommodatie te bieden. Sobra is de enige haven op het eiland Mljet, of de Green Island zoals het soms wordt beschreven. The Green Island heeft voor elk wat wils, idyllische wandeling paden en fietspaden, honderden onontdekte plekjes om te zwemmen, en vele stranden, waaronder Saplunara strand evenals andere must-see attracties, zoals het Ulysses Cave.

Sobra Kaart

Bekijk map

Havenadres

Jadrolinija

120, 20225, Mljet, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen