Kotor Ferry Port

kaart
 • Kotor
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kotor

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kotor
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kotor
  Ontdek veerboten van en naar Kotor

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Kotor ferries boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Het hotel ligt aan de noordelijke Montenegrijnse kust, Kotor is een mooie stad te wachten om ontdekt te worden door toeristen. De oude stijl geplaveide straatjes en unieke sfeer maken dit een verborgen schat in de Middellandse Zee. Baai van Kotor is waarschijnlijk de bekendste bezienswaardigheid; de Middellandse Zee diepste natuurlijke fjord, maar ook als een UNESCO World Heritage Site en het creδren van een aantal werkelijk een fantastisch uitzicht.

De stranden zijn tweede-to-none, en er is meer dan genoeg te doen 's nachts te houden u te vermaken tot de volgende ochtend! Het nemen van een dagtocht naar de magische steden van Perast of Risan, ontspannen op het gouden zand, een bezoek aan de kathedraal van St. Triphon of koffie drinken in ΘΘn van de vele drukke open balken zijn slechts enkele van de dingen die je zou hier moeten doen.

Kotor Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen