Marmara Lines

Marmara Lines
kaart
 • Marmara Lines
  Marmara Lines

  Boek uw overtocht met Marmara Lines

 • Marmara Lines
  Marmara Lines

  Boek uw overtocht met Marmara Lines

 • Marmara Lines
  Marmara Lines

  Boek uw overtocht met Marmara Lines

Gebruik Ferrysavers uw veerboot tussen Turkije en Italiδ met Marmara Lines te boeken.

U kunt een een veerboot naar Ancona of een veerboot Cesme en al Marmara routes bieden directe e-mail.

Gebruik de Ferrysavers unieke ferry zoekmachine op zoek naar de specifieke Marmara Lines het oversteken van je na, of vergelijk de hele ferry markt door de operator, route en tijd. Vind informatie over poorten Marmara Lines' en routes vanaf deze pagina.

 • Marmara Lines loopt veerdiensten tussen Ancona (Italiδ) en Cesme (Turkije)
 • de Marmara Lines service is seizoensgebonden, die tussen mei en september, met vertrek vanuit Ancona op zaterdag (aankomst op de vroege dinsdagochtend) en vanaf Cesme op donderdag (aankomst in Ancona op zaterdagavond)

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen zich uiterlijk 3 uur voor het geplande vertrek te melden bij incheckbalie van Marmaris Lines. Alle passagiers dienen te beschikken over de noodzakelijke reisdocumenten. Drie uur voor vertrek start de inscheping. Meldt u zich niet op tijd voor de inscheping, dan verliest u het recht op vervoer.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Marmara Lines Routes

  Marmara Lines bieden een comfortabele en veilige alternatief voor de lange reis over land tussen Italiδ en Turkije. Marmara Lines werd opgericht in 2001 door RECA die meer dan 24 jaar ervaring in het leveren veerdiensten tussen de twee landen. Marmara Lines heeft opgebouwd op deze ervaring, het leveren van waarde-for-money kruisingen met de beroemde Turkse gastvrijheid in het bewijs overal.

  De Marmara Lines veerboot, de M/V Cesme , is op dit moment de snelste veerboot tussen Italiδ en Turkije, en heeft een topsnelheid van 22 knopen. Op 153 meter lang de Cesme biedt plaats aan 972 passagiers en 300 auto's, en aan boord van een cafΘ, bars, zowel self-service en α la carte restaurants met een uitstekende Turkse keuken, een bioscoop, winkels vindt en de keuze van 2 of 4 persoons hutten.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen