Minoan Lines

Minoan Lines
kaart
 • Minoan Lines
  Minoan Lines

  Boek uw overtocht met Minoan Lines

 • Minoan Lines
  Minoan Lines

  Boek uw overtocht met Minoan Lines

 • Minoan Lines
  Minoan Lines

  Boek uw overtocht met Minoan Lines

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gebruik Ferrysavers om een veerboot naar Italiδ, Griekenland of Kreta met Minoan Lines te boeken.

Met behulp van Ferrysavers kunt u een Minoan Lines veerboot naar Corfu of Ancona te boeken. Daarnaast Minoan Lines werken ook overtochten naar href="venice.htm"> Venice Trieste Igoumenitsa . Al hun routes te werken met real time.

Met Ferrysavers kunt u veilig boek een Minoan Lines ferry overtocht met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Minoan Lines veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

Overzicht

routes:
8
Kortste oversteek:
Ancona - Igoemenitsa
15 uur
Meest populaire route:
Patras - Ancona
goedkoopste:
Patras - Ancona
€ 258*
*Prijs op basis van:
 • Auto + 2
 • Geboekt: zaterdag 12 september 2020
 • Reizen: vrijdag 25 september 2020

Speciale aanbieding

Minoan Lines Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Patras - Ancona
(Minoan Lines)
€ 258
 • Geboekt: zaterdag 12 september 2020
 • Reizen: vrijdag 25 september 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2

Minoan Lines

Minoan Lines is een van de meest dominante ferry operators in Griekenland. Het werd opgericht in 1972 en trots is voorzien van een logo op basis van de The Lily Prins fresco van Knossos. Vandaag Mino∩sche maakt deel uit van de beroemde Grimaldi Shipping Group, en blijft de hoogste kwaliteit veerdiensten met zijn ultra-moderne vloot, het onderhouden van zijn reputatie voor het ontvangen van de hoogste ranking in klanttevredenheid.

Aan boord van de vloot van 6 fast-ferries Mino∩sche vindt u een uitgebreid aanbod van voorzieningen om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Minoan ferries zijn voorzien van comfortabele hutten, luxe hutten, een speelplaats voor kinderen, bars met lounges, muziek bar, disco, zwembaden, winkelgalerijen, self-service en α la carte restaurants, en Wi-Fi toegang onder veel meer.