Trieste Ferry Port

kaart
 • Trieste
  Vergelijk tijden en prijzen voor Trieste

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Trieste
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Trieste
  Ontdek veerboten van en naar Trieste

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Vind uw ideale goedkope Trieste ferry in Italië met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten tussen Italië, Montenegro, Turkije, Griekenland en Kroatië.

Met Ferrysavers vindt u ook goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen haven van Venetië , Ravenna en Piran en kan de prijzen van de veerboten naar Italië en Kroatië met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator te vergelijken met uw perfecte koopje veerboot vinden kruising.

Speciale aanbieding

Het hotel ligt in het noorden van de stad, de haven van Trieste ligt langs de Noord-Italiaanse kust in de stad Triëst, in de buurt van de Sloveense grens. Trieste haven is goed verbonden met de omgeving over de weg of per spoor, dus bijna overal in Italië of in buurlanden als Kroatië en Slovenië zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de stad. Trieste poort bevindt zich aan de Viale Miramale en is te bereiken via de E70/A4, en naar de E70, A3, E61 en A1 wegen naar de zuidelijke en oostelijke delen van de stad.

Er is iemand voor iedereen in de fantastische stad Triëst. Twee van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn de verbazingwekkende Miramale en San Giusto Kastelen, die beschikbaar zijn voor reizen of uitstapjes zijn. Er is ook een Romeins theater die af en toe legt op toneelstukken en biedt onderdak aan een aantal grote tentoonstellingen. Trieste is ook een typisch Italiaanse stad op het gebied van winkelen -. Voor wie houdt van winkelen Trieste is de plek om te gaan met geweldige winkels met designer kleding, schoenen en andere Italiaanse specialiteiten

Trieste is ook een geweldige plek te gaan voor fijnproevers met marktkraampjes, cafés en restaurants die de beste in de Italiaanse keuken, of het nu een rustieke en toch intens van smaak pizza, een stevig pasta gerecht of een vijf-sterren, een gastronomisch genot in één van ongelooflijke restaurants van de stad. Misschien daarna kan je een van de stijlvolle bars Triëst te bezoeken en te ontspannen met een pittige Italiaanse cocktail.

Trieste Kaart

Bekijk map

Havenadres

Adria Ferries

SCALO LEGNAMI - VIA DEGLI ALTIFORNI , 34145 TRIESTE, Italy

Grimaldi Lines

Punto Franco Vecchio, 34100, Italy

Minoan Lines

Ufficio Imbarco, Check in Terminal - Via della Rampa, Molo 7, 34123 Trieste, Italy

Trieste Lines

Nuova Stazione Marittima - Molo IV - Trieste, 34135 Trieste, Italy