Ravenna Ferry Port

kaart
 • Ravenna
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ravenna

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ravenna
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ravenna
  Ontdek veerboten van en naar Ravenna

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van Ravenna Rovinj met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals tussen/rond Kroatiδ en Italiδ.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Ravenna naar Rovinj in Kroatiδ met Emilia Romagna Lines

Hier vind je informatie over goedkope Ravenna ferryies, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Ravenna haven beschikt over een van de belangrijkste commerciδle en toeristische haven in Italiδ. Ravenna haven kan worden bereikt vanuit Rome via de E45 International Road of uit Bologna en Venetiδ via de snelweg hub.

ligt in de regio Emilia-Romagna, Ravenna is een binnenhaven direct verbonden met de Adriatische Zee Sea door een gracht. Spanning 2 millenias van de geschiedenis, is Ravenna een centrum van kunst en cultuur gebleven: acht van haar oude gebouwen staan vermeld op de Werelderfgoedlijst portefeuille, hebben de charmante geplaveide straten ge∩nspireerd wereldberoemde schrijvers als Oscar Wilde en Thomas Middleton, paleizen en musea bezoeken kan worden gecombineerd met entertainment met een wandeling onder de late opening van winkels, bars, restaurants en pizzeria's, het ontdekken van romantische hoekjes en prachtige historische gebouwen in een unieke sfeer.

Ravenna Kaart

Bekijk map

Havenadres

Grimaldi Lines

Via Baiona 151, 48123, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen