Rovinj Ferry Port

kaart
 • Rovinj
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rovinj

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rovinj
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Rovinj
  Ontdek veerboten van en naar Rovinj

  Vind de beste tarieven op AFerry

Rovinj Routes

 • Venetië tot Rovinj / Rovinj tot Venetië
  2 overtochten per week
  3 uur

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot van Rovinj naar Italiδ met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar Cesenatico , Venetiδ en Ravenna .

Hier vind je informatie over goedkope Rovinj veerboot overtochten, inclusief prijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Rovinj haven is een van de beste punt van aankomst voor Kroatiδ en is goed verbonden met de rest van Istriδ en met grotere steden als Trieste en Zagreb. Rovinj haven is niet alleen een drukke ferry terminal, maar ook een populaire toeristische badplaats en actieve vissershaven.

Rovinj ligt aan de westelijke kust van het schiereiland Istriδ in Kroatiδ en is officieus beschouwd als een van de meest mooie steden aan de Adriatische kust. Rovinj is erg druk tijdens de zomermaanden met Europese toeristen. Het centrum van Rovinj is overvloedig met bed & breakfast, een groot aantal hotels, variδrend van 2 tot 4 sterren, campings en appartementen. Rovinj beschikt over een groot aantal prachtige stranden, nationale parken zoals de Zlatni Rt -. Punta met vele wandelpaden door de bossen naar de rotsachtige en kiezelstranden en culturele bezienswaardigheden, zoals het Rovinj Town Museum

Rovinj Kaart

Bekijk map

Havenadres

Venezia

Valdibora Parking, Ulica Giordana Paliage, 52210, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen