Venezia Lines

Venezia Lines
kaart
 • Venezia Lines
  Venezia Lines

  Boek uw overtocht met Venezia Lines

 • Venezia Lines
  Venezia Lines

  Boek uw overtocht met Venezia Lines

 • Venezia Lines
  Venezia Lines

  Boek uw overtocht met Venezia Lines

U kunt boeken een veerboot naar Venetiδ , Porec , Pula en Rovinj . U kunt eenvoudig en snel online boeken Ferrysavers.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw Venezia Lines ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van Venezia Lines ferries door met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

Overzicht

Check-in informatie

Print aub deze per e-mail ontvangen boekingsbevestiging want dit is uw betalingsbewijs en geef deze af bij de incheckbalie.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Venezia Lines Routes

  Venezia Lines begon veerdiensten mei 2003 en biedt een betrouwbare high-speed dienst over de Noord-Adriatische Zee. Venezia Lines is gezamenlijk eigendom van Virtu Ferries Malta en ACTV, het openbaar vervoerbedrijf van Venetiδ, en links Venetiδ naar de kustplaatsen van Kroatiδ, alsmede het verstrekken van de snelste service tussen Bari en Durres.

  Venezia Lines heeft 3 high-speed catamarans in haar vloot, met inbegrip van de San Frangisk en San Pawl , die de beste eigenschappen van de hovercraft en catamarans te combineren, een aangename reis op een zeer laag kosten. De San Gwann , dat dient de Bari naar Durres route is een van de snelste catamarans in de wereld; met een hoogste snelheid van 40 knopen doet de reis in 4 uur helft van de tijd van een conventionele kruising.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen