Venezia Lines

Venezia Lines
kaart
 • Venezia Lines
  Venezia Lines

  Boek uw overtocht met Venezia Lines

 • Venezia Lines
  Venezia Lines

  Boek uw overtocht met Venezia Lines

 • Venezia Lines
  Venezia Lines

  Boek uw overtocht met Venezia Lines

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt boeken een veerboot naar Venetië , Porec , Pula en Rovinj . U kunt eenvoudig en snel online boeken Ferrysavers.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw Venezia Lines ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van Venezia Lines ferries door met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

Overzicht

Check-in informatie

Print aub deze per e-mail ontvangen boekingsbevestiging want dit is uw betalingsbewijs en geef deze af bij de incheckbalie.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Venezia Lines Routes

  Speciale aanbieding

  Venezia Lines begon veerdiensten mei 2003 en biedt een betrouwbare high-speed dienst over de Noord-Adriatische Zee. Venezia Lines is gezamenlijk eigendom van Virtu Ferries Malta en ACTV, het openbaar vervoerbedrijf van Venetië, en links Venetië naar de kustplaatsen van Kroatië, alsmede het verstrekken van de snelste service tussen Bari en Durres.

  Venezia Lines heeft 3 high-speed catamarans in haar vloot, met inbegrip van de San Frangisk en San Pawl , die de beste eigenschappen van de hovercraft en catamarans te combineren, een aangename reis op een zeer laag kosten. De San Gwann , dat dient de Bari naar Durres route is een van de snelste catamarans in de wereld; met een hoogste snelheid van 40 knopen doet de reis in 4 uur helft van de tijd van een conventionele kruising.

  Video

  Venezia Lines YouTube Video