Vis Ferry Port

kaart
 • Vis
  Vergelijk tijden en prijzen voor Vis

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Vis
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Vis
  Ontdek veerboten van en naar Vis

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Vis ferry boeken naar Italiδ, of u kunt Vis overtocht prijzen te vergelijken route, de exploitant en de tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

Hier vind je informatie over goedkope Vis veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Vis veerhaven is toegankelijk vanaf elke locatie in de stad binnen 20 minuten en beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een busdienst die uitstekende verbindingen biedt het hele Vis. De haven van Vis ligt in het noorden van het eiland.

De Kroatische eiland Vis ligt 60 mijl afstand van de Italiaanse kust en is een geweldige plek om te ontspannen op het afgelegen nog prachtige stranden. Zeilen is een zeer populair tijdverdrijf hier en de Vis jachthaven pronkt met alle fantastische boten die zeilers nemen naar de zee als de zee is kalm en de zon schijnt neer - en dat is bijna elke dag in Vis! Een verbazingwekkende natuurlijke fenomeen is de Blauwe Grot op Bisevo en ergens u zeker moet gaan bij een bezoek aan deze ongelooflijke eiland.

Vis Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen