SNCM

SNCM Ferries
kaart
 • SNCM Ferries
  SNCM Ferries

  Boek uw overtocht met SNCM Ferries

 • SNCM Ferries
  SNCM Ferries

  Boek uw overtocht met SNCM Ferries

 • SNCM Ferries
  SNCM Ferries

  Boek uw overtocht met SNCM Ferries

Let op: de SNCM heeft operaties gestaakt

Alle routes die eerder onderhouden door de SNCM worden nu bediend door Marettimo Ferries

Vind uw ideale goedkope SNCM ferry van of naar Frankrijk, Italiδ, Tunesiδ en Algerije met ferrysavers.com. U kunt boeken een veerboot naar Marseille en een veerboot naar Ajaccio evenals veerboten naar Tunis en veerboten naar Nice . U kunt eenvoudig en snel online boeken ferrysavers.com.

Met ferrysavers.com u een SNCM ferry een specifieke route door veilig kunt boeken of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over SNCM veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

Overzicht

Check-in informatie

Op de Corsica/Sardinië routes dienen alle passagiers tenminste 2 uur voor vertrek in te checken. Op de Noord-Afrikaanse routes geldt dat alle passagiers uiterlijk 3 uur voor in dienen te checken. Op uw PDF ticket staan de exacte check-in tijden vermeld.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

SNCM Ferries Routes

  SNCM (SociΘtΘ Nationale Maritime Corse MΘditerranΘe) is een belangrijke ferrymaatschappij in de westelijke Middellandse Zee. De operator vindt zijn geschiedenis die teruggaat tot 1850, is de publieke maritieme dienstverlening en naar Corsica sinds 1976 en erfde ook de zeer lange-running routes tussen Frankrijk en Noord-Afrika.

  SNCM heeft een grote vloot van cruise-veerboten en high-speed veerboten, allemaal uitgerust met de standaard van de cruise-liners. De vlaggenschepen, NapolΘon Bonaparte en Danielle Casanova hebben een animatieprogramma voor kinderen tijdens het hoogseizoen, maar ook restaurants, disco, een piano bar, winkel, een speelhoek , solarium, kwaliteit winkels, een zwembad en een jacuzzi ... SNCM heeft ook een hoge snelheid vaartuig die van Nice verbindt met Corsica in een recordtijd: minder dan 3 uur

  Let op: de routes hierboven opgenomen omvatten die op de SNCM partners, zoals Compagnie Tunisienne de Navigation (CTN) , AlgΘrie Ferries en CMN La Meridionale .

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen