SNCM

SNCM Ferries
kaart
 • SNCM Ferries
  SNCM Ferries

  Boek uw overtocht met SNCM Ferries

 • SNCM Ferries
  SNCM Ferries

  Boek uw overtocht met SNCM Ferries

 • SNCM Ferries
  SNCM Ferries

  Boek uw overtocht met SNCM Ferries

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Let op: de SNCM heeft operaties gestaakt

Alle routes die eerder onderhouden door de SNCM worden nu bediend door Genoa (Italië)

Overzicht

Check-in informatie

Op de Corsica/Sardinië routes dienen alle passagiers tenminste 2 uur voor vertrek in te checken. Op de Noord-Afrikaanse routes geldt dat alle passagiers uiterlijk 3 uur voor in dienen te checken. Op uw PDF ticket staan de exacte check-in tijden vermeld.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

SNCM Ferries Routes

  SNCM (Société Nationale Maritime Corse Méditerranée) is een belangrijke ferrymaatschappij in de westelijke Middellandse Zee. De operator vindt zijn geschiedenis die teruggaat tot 1850, is de publieke maritieme dienstverlening en naar Corsica sinds 1976 en erfde ook de zeer lange-running routes tussen Frankrijk en Noord-Afrika.

  SNCM heeft een grote vloot van cruise-veerboten en high-speed veerboten, allemaal uitgerust met de standaard van de cruise-liners. De vlaggenschepen, Napoléon Bonaparte en Danielle Casanova hebben een animatieprogramma voor kinderen tijdens het hoogseizoen, maar ook restaurants, disco, een piano bar, winkel, een speelhoek , solarium, kwaliteit winkels, een zwembad en een jacuzzi ... SNCM heeft ook een hoge snelheid vaartuig die van Nice verbindt met Corsica in een recordtijd: minder dan 3 uur

  Let op: de routes hierboven opgenomen omvatten die op de SNCM partners, zoals CMN La Meridionale .