Annaba Ferry Port

kaart
 • Annaba
  Vergelijk tijden en prijzen voor Annaba

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Annaba
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Annaba
  Ontdek veerboten van en naar Annaba

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Annaba veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Deze universiteit stad is de vierde grootste stad van Algerije, gelegen in het noord-oosten van het Afrikaanse land, in de buurt van de Tunesische grens. De universiteit, de Universiteit van Annaba, heeft 40.000 studenten en als gevolg daarvan, de stad heeft een aantal ongelooflijke nachtleven - niet alleen voor jongeren, maar ook voor gezinnen. Families kunnen ook tijd doorbrengen in het Les Allemands pretpark in de stad, en de prachtige stranden zijn geweldig gewoon om te ontspannen, zandkastelen bouwen of te baden in de warme Middellandse Zee.

Voor degenen die willen de stad te verkennen om zijn volledige, een geweldige plek om te gaan is Le Cours in het centrum van Annaba, alsmede de kerk van St. Augustinus van Hippo, een populaire kerk met een taxi service van en naar de site. Veel lokale bewoners zeggen dat de beste manier om een dag te eindigen in het La Corniche gebied van Annaba, waar het komt tot leven 's nachts met restaurants, clubs en straatartiesten.

Annaba Kaart

Bekijk map

Havenadres

Algerie Ferries

Quay 2, Mole Cigogne, Quai Nord, Annaba,, 1232 - 23000, Algeria

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen