Calvi Ferry Port

kaart
 • Calvi
  Vergelijk tijden en prijzen voor Calvi

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Calvi
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Calvi
  Ontdek veerboten van en naar Calvi

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope overtocht naar Calvi uit SNCM Ferries diensten naar Nice met behulp van onze real-time vergelijking motor

Zoek de meest recente informatie over goedkope Calvi veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Calvi veerhaven is een belangrijke handelspost in de afgelopen eeuwen met het bewijs van zijn zeevarende verleden steeds bestaan vandaag de dag rond de oude haven geweest. Calvi ferry terminal is eigenlijk gelegen in bij de commerciële haven slechts een korte loopafstand van het stadscentrum.

Calvi is een kleine, charmante havenstad gelegen aan de noordwestkust van Corsica, op 165 km van Ile Rousse .

de havenstad Calvi is een zeer populaire toeristische bestemming en biedt uitstekende openbaar vervoer, waarbij de bezoeker gemakkelijk verkennen het eiland Corsica. Calvi is een traditionele havenstad genieten van de moderne gemakken van een badplaats, historische bezienswaardigheden zoals de 15e eeuw Citadel, een scala aan watersport activiteiten en de charmante Quai Landri met zijn selectie van goede restaurants, cafés en boetieks.

Calvi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Port de Commerce, Quai Landry, 20260 Calvi, Corsica