Calvi Ferry Port

kaart
 • Calvi
  Vergelijk tijden en prijzen voor Calvi

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Calvi
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Calvi
  Ontdek veerboten van en naar Calvi

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope overtocht naar Calvi uit Mooi of Savona met Ferrysavers, of gebruik maken van de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar Calvi veerboot deals tussen beide Italiδ, Frankrijk en Corsica.

 • met Ferrysavers, kunt u een Calvi ferry boeken een specifieke route door, en vergelijken de prijzen voor veerdiensten op de route en tijd
 • U kunt kiezen tussen de Corsica-Sardinia Ferries diensten naar Nice en Savona of de SNCM Ferries diensten naar Nice met behulp van onze real-time vergelijking motor

Zoek de meest recente informatie over goedkope Calvi veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Calvi veerhaven is een belangrijke handelspost in de afgelopen eeuwen met het bewijs van zijn zeevarende verleden steeds bestaan vandaag de dag rond de oude haven geweest. Calvi ferry terminal is eigenlijk gelegen in bij de commerciδle haven slechts een korte loopafstand van het stadscentrum.

Calvi is een kleine, charmante havenstad gelegen aan de noordwestkust van Corsica, op 165 km van Ajaccio , op 95 km van Bastia en slechts 24 km van Ile Rousse .

de havenstad Calvi is een zeer populaire toeristische bestemming en biedt uitstekende openbaar vervoer, waarbij de bezoeker gemakkelijk verkennen het eiland Corsica. Calvi is een traditionele havenstad genieten van de moderne gemakken van een badplaats, historische bezienswaardigheden zoals de 15e eeuw Citadel, een scala aan watersport activiteiten en de charmante Quai Landri met zijn selectie van goede restaurants, cafΘs en boetieks.

Calvi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Port de Commerce, Quai Landry, 20260 Calvi, Corsica

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen