Ferry Nice Port

kaart
 • Leuk
  Vergelijk tijden en prijzen voor Leuk

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Leuk
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Leuk
  Ontdek veerboten van en naar Leuk

  Vind de beste tarieven op AFerry

Leuk Routes

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope ferry boeken van Nice naar Corsica, of u kunt van Nice ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Zoek de meest recente informatie over goedkoop mooi veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en de beschikbaarheid snel met Ferrysavers.

Nice veerhaven is de ideale uitvalsbasis naar Corsica en L'Ile Rousse te bereiken. Mooie haven ligt dicht bij het centrum van de stad.

Nice heeft een mediterraan klimaat met zacht en zonnig weer het hele jaar en is een belangrijke badplaats aan de Franse RiviΦra. Als je gaat naar Nice en je wilt wat typische gerechten te proeven, kunt u vragen om pissaladiΦre, een taart met uien en ansjovis plakken; of een socca, een soort pannenkoek gemaakt van kikkererwtenbloem. Naast de culinaire aanbod, Nice is de apothesis van de zomervakantie. Zonovergoten stranden, trendy bars en restaurants, boetiekjes en outdoor markten, watersporten en culturele attracties en vriendelijke bevolking

Leuk Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Port de Commerce, 06000 Nice, France

Moby Lines

Quai Entrecasteaux, F - 06300 Nice , France

Corsica Linea

Port de Commerce, 06000 Nice, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen