Algérie Ferries

Algérie Ferries
kaart
 • Algérie Ferries
  Algérie Ferries

  Boek uw overtocht met Algérie Ferries

 • Algérie Ferries
  Algérie Ferries

  Boek uw overtocht met Algérie Ferries

 • Algérie Ferries
  Algérie Ferries

  Boek uw overtocht met Algérie Ferries

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Vind uw ideale goedkope Algérie Ferries kruising tussen Algerije, Frankrijk en Spanje. Er zijn Algerie veerboten naar Marseille , alsmede Algerie veerboten Algiers (Alger) alsmede een Algérie Ferries veerdienst naar Oran (Ouran) . U kunt eenvoudig en snel online boeken met Ferrysavers.

Gebruik de Ferrysavers booking engine op de specifieke Algérie Ferries vinden het oversteken van je na, vergelijk de hele ferry markt door de operator, route en tijd. Vind informatie over Algérie Ferries havens en routes.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is minimaal 3 uur voor vertrek voor alle passagiers.

routes:
10
Kortste oversteek:
Alicante - Oran
13 uur
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Algérie Ferries Routes

 • Algiers tot Marseille / Marseille tot Algiers
  2 overtochten per week
  21 uur
 • Alicante tot Oran / Oran tot Alicante
  1 overtochten per week
  13 uur
 • Barcelona tot Oran / Oran tot Barcelona
  onregelmatige overtochten
  16 uur
 • Marseille tot Oran / Oran tot Marseille
  onregelmatige overtochten
  25 uur
 • Marseille tot Skikda / Skikda tot Marseille
  onregelmatige overtochten
  20 uur

Algérie Ferries

Algérie Ferries is de werknaam van ENTMV (Entreprise Nationale de Transport Maritime de Voyageurs), dat eigendom is van de Algerijnse staat. Algérie Ferries gespecialiseerd in het vervoer van passagiers, voertuigen en vervoer tussen Algerije, Frankrijk en Spanje.

Algérie Ferries heeft 4 grote schepen, de El Djazair II , Tariq ibn Ziyad , Tassili II en Ariadne (alle met een uitstekende Algerijnse voedsel), en ook charter meer tijdens het Europees zomervakantie seizoen wanneer passagiers piek. Veel van de passagiers zijn Algerijnen die wonen en werken in Europa terug te keren voor een vakantie.

Let op; Zoals Algérie Ferries samen te werken met SNCM , lijken hun routes in de boekingsmachine hierboven onder de naam 'SNCM'.