Alicante Ferry Port

kaart
 • Alicante
  Vergelijk tijden en prijzen voor Alicante

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Alicante
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Alicante
  Ontdek veerboten van en naar Alicante

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope ferry boeken van Alicante naar Algerije, of u kunt Alicante ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

Zoek de meest recente informatie over Alicante veerboten, met inbegrip van de prijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Alicante is de hoofdstad van de provincie Alicante, in het zuidelijke deel van de gemeenschap van Valencia in Spanje. Het is ook een van de snelst groeiende steden in Spanje en een beroemde en historische mediterrane haven. Alicante economie is gebaseerd op het toerisme, met name naar de prachtige stranden en resorts van de Costa Blanca, de wijnproductie, dienstverlening en administratie. De haven van Alicante is opnieuw uitvinden iteself in de afgelopen jaren steeds een drukke haven nogmaals, met name voor cruiseschepen, waardoor de lokale enconomy verder te versterken. Als je daar bent, zorg ervoor dat u de "turrones", honing en amandel noga, een levensmiddel specialiteit van de stad en de plaats.

Alicante Kaart

Bekijk map

Havenadres

Algerie Ferries

Est. Marítima Muelle de Levante, 10 Local 15,16, C.P. 03001, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen