Bejaia Ferry Port

kaart
 • Bejaia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Bejaia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Bejaia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Bejaia
  Ontdek veerboten van en naar Bejaia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Bejaia ferry boeken naar Frankrijk uit Algerije of u kunt Bejaia ferry prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Bejaia veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Speciale aanbieding

Bejaia is een zeer mooie havenstad in Algerije, beroemd om zijn ongelooflijke natuurlijke hulpbronnen zoals gedroogde vijgen, pruimen en druiven, die worden gebruikt om een aantal fantastische Algerijnse wijnen te produceren. de belangrijkste attracties van Bejaia zijn de bergen, dat is geweldig om te wandelen tot en met uitzicht over de hele stad en de prachtige Middellandse Zee zijn. Boven in de bergen is de toepasselijke naam `Monkey Peak', een site voor de bedreigde berberaap die leeft in Noord-Afrika, dat is een hoogtepunt voor veel toeristen - let op uw hoeden

!

Bejaia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Algerie Ferries

Gare Maritime de Bejaia, 06 000, Bejaia, Algeria

Corsica Linea

Gare Maritime de Bejaia, 06 000, Bejaia, Algeria