Nador Ferry Port

kaart
 • Nador
  Vergelijk tijden en prijzen voor Nador

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Nador
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Nador
  Ontdek veerboten van en naar Nador

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Nador Routes

 • Barcelona tot Nador / Nador tot Barcelona
  1 overtochten per week
  27 uur
 • Sète tot Nador / Nador tot Sète
  1 overtochten per week
  15 uur

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope ferry van Nador naar href="sete.htm"> SΦte Almeria en Motril , of u kunt onze real-time prijsvergelijking engine gebruiken om te zoeken naar de veerboot deals tussen Marokko en Spanje of Frankrijk.

U kunt de meest recente informatie over vinden goedkope Nador veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers!

Over Nador

Nador is de thuisbasis van een mediterrane haven aan de Bhar Amezzyan lagune die is een belangrijk handelscentrum voor vis, fruit en vee, alsmede een drukke haven.

Nador economie heeft een periode van sterke groei doorgemaakt in de afgelopen jaren, en is een populaire toeristische bestemming voor veel Marokkanen uit de regio die zijn geδmigreerd naar Europa. Hun terugkeer en de recente inspanningen om buitenlandse toerisme te bevorderen en verbeteren van het centrum van de stad zorgen voor een welkome impuls aan de stad tijdens de zomermaanden en helpen bij het genereren een gastvrije en levendige vakantiesfeer.

Nador Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

La Route del Port, N25 Beni-Enzar, Morocco

Grandi Navi Veloci

La Route del Port, BP91 Beni-Enzar, Morocco

Naviera Armas

La Route del Port, Beni-Enzar, Morocco

Trasmediterranea

La Route del Port, N26 Beni-Enzar, Morocco