Comarit

Comarit
kaart
 • Comarit
  Comarit

  Boek uw overtocht met Comarit

 • Comarit
  Comarit

  Boek uw overtocht met Comarit

 • Comarit
  Comarit

  Boek uw overtocht met Comarit

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers kunt u uw ideale goedkope Comarit ferry naar Marokko, Frankrijk en Italië vinden, met inbegrip van veerboten naar Genua in Italië

 • Comarit bieden ook diensten tussen Marokko en de Spaanse havens van Algerciras en Tarifa, maar deze zijn momenteel niet beschikbaar met Ferrysavers te boeken.
 • Overzicht

  routes:
  Kortste oversteek:

  Meest populaire route:

  Speciale aanbieding

  Comarit Routes

   Comarit

   Comarit (de Compagnie-Maritime, Marokko, Tanger ) is een voormalig Fred Olsen dochteronderneming die het gemak van de veerboten van Marokko naar Italië, Spanje en Frankrijk bieden, vaak gespecialiseerd in het vervoer van Europa's grote Marokkaanse imigrant populaties. Comarit heeft zijn aanbod uitgebreid sinds hij een onafhankelijk bedrijf in 2008 en kocht de voormalige Marokkaanse nationale ferry carrier Comanav in 2010.

   Comarit hebben een aantal schepen in hun vloot, met inbegrip van de grotere Biladi en Berkane , die varen van Tanger naar Sete en Genua. Deze 2 veerboten zijn gerenoveerd in 2010 en aan boord van je grote en luxe lounges, restaurants met mediterrane en internationale gerechten, een Marokkaanse Tea Room, een café en een bar, tax-free winkels, evenals gastvrijheid vinden. De Berkane heeft ook een kapsalon en een nachtclub aan boord.