Comarit

Comarit
kaart
 • Comarit
  Comarit

  Boek uw overtocht met Comarit

 • Comarit
  Comarit

  Boek uw overtocht met Comarit

 • Comarit
  Comarit

  Boek uw overtocht met Comarit

Ferrysavers kunt u uw ideale goedkope Comarit ferry naar Marokko, Frankrijk en Italiδ vinden, met inbegrip van veerboten naar Sete (SΦte) , Tanger (Tanger Med) en veerdiensten naar Genua . U kunt eenvoudig en snel online boeken Ferrysavers.

Op Ferrysavers we het makkelijk voor u om de perfecte koopje veerboot vinden hebt gemaakt; ofwel gebruik maken van onze boek route naar de specifieke Comarit ferry u nodig hebt, of zoeken naar goedkope ferries met behulp van onze real-time vergelijking motor.

 • In combinatie met zijn subsiduary Comanav, Comarit bedienen 2 veerdiensten vanuit Marokko naar Frankrijk, met routes naar SΦte (Frankrijk) vanaf beide Tanger (Tanger Med) en Nador (Marokko)
 • Via Comarit u ook een veerboot tussen Tanger (Tanger Med) kan nemen en Genua in Italiδ
 • Comarit bieden ook diensten tussen Marokko en de Spaanse havens van Algerciras en Tarifa, maar deze zijn momenteel niet beschikbaar met Ferrysavers te boeken.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Comarit Routes

  Comarit

  Comarit (de Compagnie-Maritime, Marokko, Tanger ) is een voormalig Fred Olsen dochteronderneming die het gemak van de veerboten van Marokko naar Italiδ, Spanje en Frankrijk bieden, vaak gespecialiseerd in het vervoer van Europa's grote Marokkaanse imigrant populaties. Comarit heeft zijn aanbod uitgebreid sinds hij een onafhankelijk bedrijf in 2008 en kocht de voormalige Marokkaanse nationale ferry carrier Comanav in 2010.

  Comarit hebben een aantal schepen in hun vloot, met inbegrip van de grotere Biladi en Berkane , die varen van Tanger naar Sete en Genua. Deze 2 veerboten zijn gerenoveerd in 2010 en aan boord van je grote en luxe lounges, restaurants met mediterrane en internationale gerechten, een Marokkaanse Tea Room, een cafΘ en een bar, tax-free winkels, evenals gastvrijheid vinden. De Berkane heeft ook een kapsalon en een nachtclub aan boord.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen