Tanger Ferry Port

kaart
 • Tanger
  Vergelijk tijden en prijzen voor Tanger

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Tanger
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Tanger
  Ontdek veerboten van en naar Tanger

  Vind de beste tarieven op AFerry

Tanger Routes

 • Tarifa tot Tanger Ville / Tanger Ville tot Tarifa
  5-overtochten dagelijks
  1 uur

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot van Tanger naar Frankrijk, Italiδ of Spanje met ferrysavers.com, met inbegrip van routes naar Genua , SΦte en Barcelona .

 • Op ferrysavers.com je kunt stevig boek een veerboot van Tanger (Tanger in het Frans) naar Barcelona en Genua met Grandi Navi Veloci
 • Als alternatief kunt u kaartjes boeken voor zowel Comanav en Comarit's veerdiensten van Tanger naar SΦte en Genua.
 • Veel van de ferry overtochten naar Tangier nu reizen naar de haven Tanger Med , 45 km langs de Marokkaanse kust. Deze nieuwe, speciaal gebouwde, haven heeft een fantastische nieuwe terminal, en reizen, van Spanje zijn nu 40 minuten korter.

Tanger ferry haven is een van de drukste in de Middellandse Zee, de catering aan meer dan 1 miljoen reizigers per jaar en een vitaal onderdeel van de economische structuur van de stad. De haven is ook de thuisbasis van een jachthaven met een vissershaven.

Tanger is een beroemde en historische bestemming in het noorden van Marokko. Liggend op de Noord-Afrikaanse kust bij de westelijke ingang van de Straat van Gibraltar, waar de Middellandse Zee uitmondt in de Atlantische Oceaan van Kaap Spartel is het tweede grootste industriδle en financiδle centrum van Marokko na Casablanca. Tangier wordt algemeen beschouwd als een van de stijlvolle resorts van de Middellandse Zee, en het toerisme is een belangrijk onderdeel van zijn economie met 5 sterren hotels en badplaatsen vormen een belangrijk onderdeel van de stad recente modernisering en re-ontwikkeling.

Tanger Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen