Barcelona Ferry Port

kaart
 • Barcelona
  Vergelijk tijden en prijzen voor Barcelona

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Barcelona
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Barcelona
  Ontdek veerboten van en naar Barcelona

  Vind de beste tarieven op AFerry

Barcelona Routes

Speciale aanbieding

Ferrysavers is het eenvoudig om een goedkope veerboot van Barcelona naar de Balearen, Marokko of Italiδ te boeken, of u kunt alle ferry prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor boven .

met Ferrysavers u veilig een ferry van de veerboot de haven van Barcelona te boeken naar de Balearen havens van Alcudia , Ciutadella , Ibiza , Mahon , Palma en San Antonio met Balearia .

U kunt ook reserveren veerboten tussen Barcelona en Ibiza, Mahon, Palma, en de haven Tanger Med (Marokko) met Acciona Trasmediterranea .

Met Ferrysavers U kunt ook reserveren goedkope ferry tickets van Barcelona naar Italiδ, met veerboten naar Civitavecchia , Livorno Porto Torres (op Sardinia) met Grimaldi Lines en Genoa met Grandi Navi Veloci .

Grandi Navi Veloci bieden ook veerboten tussen Barcelona en Tanger (Tanger) in Marokko.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Palma de Mallorca - Barcelona
(Balearia)
€ 573
 • Geboekt: vrijdag 12 maart 2021
 • Reizen: vrijdag 9 april 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 1
Civitavecchia - Barcelona
(Grimaldi Lines)
€ 241
 • Geboekt: dinsdag 30 maart 2021
 • Reizen: vrijdag 16 april 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 2

Over Barcelona

ferry haven van Barcelona is een van de grootste en belangrijkste in de Middellandse Zee, met vele veerboten vertrekken elke dag evenals regelmatige cruiseschip aankomsten. De poorten bevindt zich midden in het hart van de stad in de buurt van Las Ramblas en veel van de favoriete toeristische bestemmingen.

Een werkelijk mondiale locatie, Barcelona is de 2e grootste stad van Spanje en de hoofdstad van Cataloniδ. Het is gelegen in de "comarca" BarcelonΦs, langs de Middellandse Zeekust. Barcelona is een economische, financiδle en culturele centrum en een bestemming bekend om zijn elektrische nachtleven, winkels, stranden, keuken, voetbal en parken. Dankzij het heerlijke klimaat en deze vele culturele aanbod, Barcelona is eeuwig een van de meest populaire bestemmingen in Europa.

Barcelona is ook terecht bekend om haar unieke hedendaagse architectuur en de iconische werken van de architect Antoni Gaudφ. Zijn beroemdste werk is de enorme (nog onvoltooide) tempel van de Sagrada Famφlia, gefactureerd voor de voltooiing in 2026. Andere voorbeelden van zijn werk zijn de Palau Gⁿell, het Park Gⁿell, het Casa Milα (La Pedrera) en Casa Batll≤. Barcelona is de thuisbasis van vele mooie parken en stranden, een scala aan musea, galeries en poppodia en talloze restaurants, evenals Las Ramblas, de meest levendige straat in de stad en de vele fascinerende zijstraten die leidt van het.

Barcelona Kaart

Bekijk map

Havenadres

Algerie Ferries

Estación Marítima, Muelle de San Beltrán, C.P. 08039, Spain

Balearia

Estación Marítima Drassanes, s/n, 08039, Spain

Grandi Navi Veloci

Estación Maritima, Terminal Muelle Costa, Barcelona, 08039, Spain

Grimaldi Lines

Estación Maritima, Barcelona, 08039, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima, Muelle de San Beltrán, C.P. 08039, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen