Alcudia Barcelona Ferry

kaart
 • Alcudia naar Barcelona
  Vergelijk tijden en prijzen voor Alcudia naar Barcelona

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Alcudia naar Barcelona
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 6 overtochten per week
  6 uur 30 min
  Geef prijs aan

Snel boeken Alcudia naar Barcelona veerboten hier met Ferrysavers. De Alcudia naar Barcelona ferry route wordt uitsluitend bediend door Balearia het verstrekken van een handige verbinding van de Balearen naar Spanje. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Alcudia naar Barcelona vergelijken helpen bij het vinden van de beste deals en komen in Spanje ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Alcudia naar Barcelona ferries met Balearia zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Balearia en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Alcudia en Barcelona.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Alcudia - Barcelona

  Auto + 2
  Reizen: dinsdag 7 april 2020
  vanaf: € 117
  Balearia

Speciale aanbieding

Alcudia Information

bevindt zich midden in de prachtige omgeving van de noordelijke kust van Mallorca, de haven van Alcudia is op de top van een grote baai, de thuishaven van een indrukwekkende witte zandstrand. Het havengebied is zeer pittoresk en vertegenwoordigt een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Alcudia is een oude stad gesticht door de Feniciërs (het is eigenlijk de oudste stad van Mallorca), en het heeft een historische charme.

Alcudia de waterkant is de focus van vele bezoekers aandacht, met een fantastisch watersport mogelijkheden. Bars, restaurants en cafés zijn te vinden langs de baai, die ook is de thuisbasis kosmopolitische nachtleven van de stad, en over Alcudia er zijn charmante straatjes met winkels en boetieks. Er is ook een uitstekende en karakteristieke markt op zondag.


Barcelona Informatie

ferry haven van Barcelona is een van de grootste en belangrijkste in de Middellandse Zee, met vele veerboten vertrekken elke dag evenals regelmatige cruiseschip aankomsten. De poorten bevindt zich midden in het hart van de stad in de buurt van Las Ramblas en veel van de favoriete toeristische bestemmingen.

Een werkelijk mondiale locatie, Barcelona is de 2e grootste stad van Spanje en de hoofdstad van Catalonië. Het is gelegen in de "comarca" Barcelonès, langs de Middellandse Zeekust. Barcelona is een economische, financiële en culturele centrum en een bestemming bekend om zijn elektrische nachtleven, winkels, stranden, keuken, voetbal en parken. Dankzij het heerlijke klimaat en deze vele culturele aanbod, Barcelona is eeuwig een van de meest populaire bestemmingen in Europa.

Barcelona is ook terecht bekend om haar unieke hedendaagse architectuur en de iconische werken van de architect Antoni Gaudí. Zijn beroemdste werk is de enorme (nog onvoltooide) tempel van de Sagrada Família, gefactureerd voor de voltooiing in 2026. Andere voorbeelden van zijn werk zijn de Palau Güell, het Park Güell, het Casa Milà (La Pedrera) en Casa Batlló. Barcelona is de thuisbasis van vele mooie parken en stranden, een scala aan musea, galeries en poppodia en talloze restaurants, evenals Las Ramblas, de meest levendige straat in de stad en de vele fascinerende zijstraten die leidt van het.