Ibiza Barcelona Ferry

kaart
 • Ibiza naar Barcelona
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ibiza naar Barcelona

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ibiza naar Barcelona
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 5 overtochten per week
  8 uur
  Geef prijs aan
 • 5 overtochten per week
  8 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • 1-overtochten dagelijks
  6 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • Hull - Rotterdam Europoort
  6 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan
 • Newcastle - Amsterdam IJmuiden
  7 overtochten per week
  15 uur 45 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Ibiza naar Barcelona veerboten hier met Ferrysavers. De Ibiza naar Barcelona ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Balearia en Trasmediterranea het verstrekken van een nuttig verbinding van de Balearen naar Spanje. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Ibiza naar Barcelona vergelijken helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook te vergelijken met 4 andere routes om u te helpen in Spanje aankomt ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal:

 • Ibiza naar Denia
 • Ibiza naar Valencia
 • San Antonio naar Denia
 • San Antonio naar Gandia

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Ibiza naar Barcelona ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Balearia en Trasmediterranea en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Ibiza en Barcelona.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Ibiza - Barcelona

  Auto + 1
  Reizen: vrijdag 28 februari 2020
  vanaf: € 110
  Balearia

Speciale aanbieding

Ibiza Informatie

De Ibiza haven is gesitueerd in Ibiza stad. De toegang tot de Ibiza haven is uitgeschakeld Avenida Santa Eulalia en de passagiersterminal heet 'Estacion Maritima del Puerto'.

Ibiza is een van de Balearen gelegen in de Middellandse Zee en behoort tot Spanje. Het eiland Ibiza is wereldwijd bekend om zijn zomer partijen, in het bijzonder in de stad Ibiza en Sant Antoni (San Antonio) die een eigen haven heeft, met duizenden mensen verdringen de grote zomer clubavonden gehost in enkele van de beroemdste podia van Europa. Echter, Ibiza heeft een eerlijk deel van de stille gebieden die gevonden kunnen worden, zoals "de vinger Gods" in de Benirras Bay evenals enkele van de meer traditionele Ibicenco culturele bezienswaardigheden., Het helpen maken dit tot een eeuwig populaire bestemming.


Barcelona Informatie

ferry haven van Barcelona is een van de grootste en belangrijkste in de Middellandse Zee, met vele veerboten vertrekken elke dag evenals regelmatige cruiseschip aankomsten. De poorten bevindt zich midden in het hart van de stad in de buurt van Las Ramblas en veel van de favoriete toeristische bestemmingen.

Een werkelijk mondiale locatie, Barcelona is de 2e grootste stad van Spanje en de hoofdstad van Catalonië. Het is gelegen in de "comarca" Barcelonès, langs de Middellandse Zeekust. Barcelona is een economische, financiële en culturele centrum en een bestemming bekend om zijn elektrische nachtleven, winkels, stranden, keuken, voetbal en parken. Dankzij het heerlijke klimaat en deze vele culturele aanbod, Barcelona is eeuwig een van de meest populaire bestemmingen in Europa.

Barcelona is ook terecht bekend om haar unieke hedendaagse architectuur en de iconische werken van de architect Antoni Gaudí. Zijn beroemdste werk is de enorme (nog onvoltooide) tempel van de Sagrada Família, gefactureerd voor de voltooiing in 2026. Andere voorbeelden van zijn werk zijn de Palau Güell, het Park Güell, het Casa Milà (La Pedrera) en Casa Batlló. Barcelona is de thuisbasis van vele mooie parken en stranden, een scala aan musea, galeries en poppodia en talloze restaurants, evenals Las Ramblas, de meest levendige straat in de stad en de vele fascinerende zijstraten die leidt van het.