Mahon Barcelona Ferry

kaart
 • Mahon naar Barcelona
  Vergelijk tijden en prijzen voor Mahon naar Barcelona

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Mahon naar Barcelona
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 4 overtochten per week
  7 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Maó - Valencia
  1 overtochten per week
  14 uur 45 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Mahon Informatie

De Mahon haven is gelegen aan de oostelijke kust van Menorca. Mahon haven wordt meestal gebruikt voor passagiersvervoer en cruiseschip tussenstops.

Mahon (officiële naam Maó, de Catalaanse naam voor de stad) is de hoofdstad van het Balearen-eiland Menorca. Mahon beschikt over een van de diepste natuurlijke havens ter wereld en biedt een fantastisch bezienswaardigheden voor liefhebbers van de natuur. Het eiland heeft bijna net zo veel stranden als Mallorca en Ibiza gecombineerd, waardoor het een ideale plek voor een vakantie. Een van Mahon's mooiste gebouwen is de Gobierno Militar (Militaire Governor's House), die werd gebouwd in de 18e eeuw en wordt nog steeds gebruikt door het Spaanse leger. De oude stad van Ciutadella (die beschikt over een eigen haven) is ook zeker een bezoek waard, want het is een zeer mooie plek vol kronkelende straatjes van de Middellandse Zee.


Barcelona Informatie

ferry haven van Barcelona is een van de grootste en belangrijkste in de Middellandse Zee, met vele veerboten vertrekken elke dag evenals regelmatige cruiseschip aankomsten. De poorten bevindt zich midden in het hart van de stad in de buurt van Las Ramblas en veel van de favoriete toeristische bestemmingen.

Een werkelijk mondiale locatie, Barcelona is de 2e grootste stad van Spanje en de hoofdstad van Catalonië. Het is gelegen in de "comarca" Barcelonès, langs de Middellandse Zeekust. Barcelona is een economische, financiële en culturele centrum en een bestemming bekend om zijn elektrische nachtleven, winkels, stranden, keuken, voetbal en parken. Dankzij het heerlijke klimaat en deze vele culturele aanbod, Barcelona is eeuwig een van de meest populaire bestemmingen in Europa.

Barcelona is ook terecht bekend om haar unieke hedendaagse architectuur en de iconische werken van de architect Antoni Gaudí. Zijn beroemdste werk is de enorme (nog onvoltooide) tempel van de Sagrada Família, gefactureerd voor de voltooiing in 2026. Andere voorbeelden van zijn werk zijn de Palau Güell, het Park Güell, het Casa Milà (La Pedrera) en Casa Batlló. Barcelona is de thuisbasis van vele mooie parken en stranden, een scala aan musea, galeries en poppodia en talloze restaurants, evenals Las Ramblas, de meest levendige straat in de stad en de vele fascinerende zijstraten die leidt van het.