Ciutadella Barcelona Ferry

kaart
 • Ciutadella naar Barcelona
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ciutadella naar Barcelona

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ciutadella naar Barcelona
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Snel een goedkope Ciutadella naar Barcelona veerboten hier met Ferrysavers. De Ciutadella naar Barcelona ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Balearia en Trasmediterranea het verstrekken van een nuttig verbinding van de Balearen naar Spanje. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Ciutadella naar Barcelona vergelijken helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Mahon naar Barcelona en Mahon naar Valencia om u te helpen in Spanje aankomt ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Ciutadella naar Barcelona ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Balearia en Trasmediterranea en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Ciutadella en Barcelona.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Ciutadella de Menorca - Barcelona

  Voetpassagier + 3
  Reizen: maandag 31 augustus 2020
  vanaf: € 233
  Balearia

Speciale aanbieding

Ciutadella Informatie

Ciutadella ferry haven ligt aan de westkant van het eiland Menorca, ook wel bekend als Menorca. Oorspronkelijk gesticht door de Carthagers, Ciutadella en de haven hebben een lange geschiedenis en heeft vele prachtige 17e eeuwse gebouwen in de Italiaanse stijl en Ciutadella oude stad behouden is zeker een bezoek waard.

Ciudadella veerhaven is zeer schilderachtige, omgeven door prachtige witte zandstranden en turquoise-blauwe water, en ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan de charmante Balearen eiland Menorca.


Barcelona Informatie

veerhaven van Barcelona ligt een van de grootste en belangrijkste in de Middellandse Zee, met vele veerboten vertrekken elke dag evenals regelmatige cruiseschip aankomsten. De poorten bevindt zich midden in het hart van de stad in de buurt van Las Ramblas en veel van de favoriete toeristische bestemmingen.

Een werkelijk mondiale locatie, Barcelona is de 2e grootste stad van Spanje en de hoofdstad van Catalonië. Het is gelegen in de "comarca" Barcelonès, langs de Middellandse Zeekust. Barcelona is een economische, financiële en culturele centrum en een bestemming bekend om zijn elektrische nachtleven, winkels, stranden, keuken, voetbal en parken. Dankzij het heerlijke klimaat en deze vele culturele aanbod, Barcelona is eeuwig een van de meest populaire bestemmingen in Europa.

Barcelona is ook terecht bekend om haar unieke hedendaagse architectuur en de iconische werken van de architect Antoni Gaudí. Zijn beroemdste werk is de enorme (nog onvoltooide) tempel van de Sagrada Família, gefactureerd voor de voltooiing in 2026. Andere voorbeelden van zijn werk zijn de Palau Güell, het Park Güell, het Casa Milà (La Pedrera) en Casa Batlló. Barcelona is de thuisbasis van vele mooie parken en stranden, een scala aan musea, galeries en poppodia en talloze restaurants, evenals Las Ramblas, de meest levendige straat in de stad en de vele fascinerende zijstraten die leidt van het.