San Antonio Ferry Port

kaart
 • San Antonio
  Vergelijk tijden en prijzen voor San Antonio

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • San Antonio
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • San Antonio
  Ontdek veerboten van en naar San Antonio

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry van San Antonio naar href="barcelona.htm"> Barcelona , Denia of Valencia met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals tussen de Balearische eilanden en Spanje.

met Ferrysavers .com kunt u veilig boek een veerboot van San Antonio naar Valencia, Barcelona en Denia met Balearia Ferries en veerboten tussen San Antonio en Valencia wordt geδxploiteerd door Trasmediterranea . Vind de meest recente informatie over goedkope San Antonio veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

San Antonio haven ligt aan de westelijke kust van Ibiza, 10 mijl van de luchthaven en de hoofdstad Ibiza. San Antonio haven is een uitstekend alternatief voor de haven van Ibiza

San Antonio is de grootste en drukste toeristische resort op het eiland en is de thuisbasis van twee van de belangrijkste Ibiza nachtclubs. Eden Ibiza en Es Paradis. Gelukkig, San Antonio gaat niet alleen over zijn legendarische clubbing, biedt prachtige stranden, een groot aantal activiteiten, waaronder watersport, de haven promenade, Passeig de ses Fonts, met een keur aan restaurants en cafe's en een selectie van stillere plekken buiten de stad zoals Cala Salada.

San Antonio Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Sant Antoni de Portmany, 07820, Spain, Ibiza

Trasmediterranea

Puerto De San Antoni, Ibiza, 07820, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen