Denia Ferry Port

kaart
 • Denia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Denia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Denia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Denia
  Ontdek veerboten van en naar Denia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Denia Routes

 • Formentera tot Denia / Denia tot Formentera
  1-overtochten dagelijks
  2 uur 15 min
 • 1-overtochten dagelijks
  30 min
 • Palma de Mallorca tot Denia / Denia tot Palma de Mallorca
  7 overtochten per week
  5 uur

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope ferry boeken tussen Denia en Ibiza , Palma , San Antonio en Formentera of u kunt goedkope veerboten tussen Spanje en de Balearen vergelijken door de route, de exploitant en tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • gebruik Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Denia naar Ibiza, Palma, San Antonio, Formentera en Palma met Balearia

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Denia veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en de beschikbaarheid van een groot aantal diensten aan de belangrijkste Spaanse en Balearen poorten met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Palma de Mallorca - Denia
(Balearia)
€ 256
 • Geboekt: donderdag 18 maart 2021
 • Reizen: zondag 28 maart 2021 (Enkele reis)
 • + 2

Denia veerhaven is, net als vele ferry havens met diensten naar de Balearen, erg populair, met een groot aantal overtochten per dag. Denia haven is ideaal gelegen in het centrum van de stad, op slechts 300 meter van het station, Denia balie voor toeristische informatie, restaurants en winkels.

Denia, een essentiδle bestemming in het zuiden van Spanje, is een klein havenstadje gelegen op de hellingen van de berg Montgo en gelegen tussen Alicante en Valencia aan de Spaanse kust.

over het hoofd gezien door een oud kasteel, Denia beschikt over een schat aan festiviteiten het hele jaar door: de meest populaire festival genaamd "Fallas" wordt gevierd iedere maart waar enorme papier-mache beelden zijn opgezet in de stad en vervolgens in brand gestoken, een ander festival een bezoek waard is de populaire "Bulls at the Sea" in juli, een week lang feest met het gerenommeerde hoogtepunt van het kijken naar stieren lopen langs de hoofdstraat "Marques de Campo", alleen in de Middellandse zee worden achtervolgd door die durven genoeg om voer een ge∩mproviseerde bull ring met hen.

Denia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Muelle de la Pansa s/n, Recinto Portuario,, C.P. 03205, Spain