Ibiza Denia Ferry

kaart
 • Ibiza naar Denia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ibiza naar Denia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ibiza naar Denia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Ibiza - Gandia
  0-overtochten dagelijks
  2 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  5 uur 45 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Ibiza naar Denia ferries hier met Ferrysavers. De Ibiza naar Denia ferry route wordt uitsluitend bediend door Balearia het verstrekken van een handige verbinding van de Balearen naar Spanje. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Ibiza naar Denia te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook te vergelijken met 4 andere routes om u te helpen in Spanje aankomt ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal:

 • Ibiza naar Barcelona
 • Ibiza naar Valencia
 • San Antonio naar Denia
 • San Antonio naar Gandia

Ibiza naar Denia ferries met Balearia zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Balearia en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Ibiza en Denia.

Speciale aanbieding

Ibiza Informatie

De Ibiza haven is gesitueerd in Ibiza stad. De toegang tot de Ibiza haven is uitgeschakeld Avenida Santa Eulalia en de passagiersterminal heet 'Estacion Maritima del Puerto'.

Ibiza is een van de Balearen gelegen in de Middellandse Zee en behoort tot Spanje. Het eiland Ibiza is wereldwijd bekend om zijn zomer partijen, in het bijzonder in de stad Ibiza en Sant Antoni (San Antonio) die een eigen haven heeft, met duizenden mensen verdringen de grote zomer clubavonden gehost in enkele van de beroemdste podia van Europa. Echter, Ibiza heeft een eerlijk deel van de stille gebieden die gevonden kunnen worden, zoals "de vinger Gods" in de Benirras Bay evenals enkele van de meer traditionele Ibicenco culturele bezienswaardigheden., Het helpen maken dit tot een eeuwig populaire bestemming.


Denia Informatie

Denia veerhaven is, net als vele ferry havens met diensten naar de Balearen, erg populair, met een groot aantal overtochten per dag. Denia haven is ideaal gelegen in het centrum van de stad, op slechts 300 meter van het station, Denia balie voor toeristische informatie, restaurants en winkels.

Denia, een essentiële bestemming in het zuiden van Spanje, is een klein havenstadje gelegen op de hellingen van de berg Montgo en gelegen tussen Alicante en Valencia aan de Spaanse kust.

over het hoofd gezien door een oud kasteel, Denia beschikt over een schat aan festiviteiten het hele jaar door: de meest populaire festival genaamd "Fallas" wordt gevierd iedere maart waar enorme papier-mache beelden zijn opgezet in de stad en vervolgens in brand gestoken, een ander festival een bezoek waard is de populaire "Bulls at the Sea" in juli, een week lang feest met het gerenommeerde hoogtepunt van het kijken naar stieren lopen langs de hoofdstraat "Marques de Campo", alleen in de Middellandse zee worden achtervolgd door die durven genoeg om voer een geïmproviseerde bull ring met hen.