Valencia Ferry Port

kaart
 • Valencia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Valencia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Valencia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Valencia
  Ontdek veerboten van en naar Valencia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Valencia Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry van Valencia naar href="ibiza.htm"> Ibiza Mahon , Palma en San Antonio met Ferrysavers, of gebruik de real-time prijsvergelijkingssysteem om te zoeken naar de veerboot deals tussen/rond Spanje en de Balearen.

 • op Ferrysavers u veilig een veerboot van Valencia naar Ibiza, Mahon, Palma en San Antonio kunt boeken met Trasmediterranea
 • Of tussen Valencia en Ibiza, Palma en San Antonio met Balearia .
 • u kunt ook reizen naar Italiδ als je een Grimaldi Lines ferry tussen Valencia en Livorno .

Zoek de meest recente informatie over goedkoop Valencia veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Valencia haven is de grootste haven aan de westelijke Middellandse Zeekust van Spanje; Valencia haven is de toegangspoort tot de Balearen voor duizenden Spaanse reizigers per jaar.

Ondanks zijn lange geschiedenis, Valencia is een zeer moderne stad. De Stad van Kunst en Wetenschap museum is ongetwijfeld een fantastisch voorbeeld van de moderniteit, en de trots van de stad neemt in het zijn een cultureel centrum van Spanje. Gelegen aan de Costa de Valencia, de stad van Valencia zal voldoen aan iedereen: watersport, spa centra gelegen rond de bergen van Valencia, brede stranden, betaalbare hotels, pretparken, natuurgebieden en recreatieparken zoals Dinopolis of Aqualandia, en rondleidingen door de stad waarbij bezienswaardigheden, cultuur, musea, winkels, theater en bioscoop. Valencia staat ook bekend om "Las Fallas" religieuze festival (die plaatsvindt in maart van elk jaar) en "La Tomatina" festival, een jaarlijks tomaat strijd, die massa's mensen naar het nabijgelegen stadje Bu±ol in augustus trekt.

Valencia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Estación Maritima, Muelle de Turia s/n , C.P. 46024, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima. Muelle de Poniente, C.P. 46024, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen