Valencia Ibiza Ferry

kaart
  • Valencia naar Ibiza
    Vergelijk tijden en prijzen voor Valencia naar Ibiza

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Valencia naar Ibiza
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Valencia Informatie

Valencia haven is de grootste haven aan de westelijke Middellandse Zeekust van Spanje; Valencia haven is de toegangspoort tot de Balearen voor duizenden Spaanse reizigers per jaar.

Ondanks zijn lange geschiedenis, Valencia is een zeer moderne stad. De Stad van Kunst en Wetenschap museum is ongetwijfeld een fantastisch voorbeeld van de moderniteit, en de trots van de stad neemt in het zijn een cultureel centrum van Spanje. Gelegen aan de Costa de Valencia, de stad van Valencia zal voldoen aan iedereen: watersport, spa centra gelegen rond de bergen van Valencia, brede stranden, betaalbare hotels, pretparken, natuurgebieden en recreatieparken zoals Dinopolis of Aqualandia, en rondleidingen door de stad waarbij bezienswaardigheden, cultuur, musea, winkels, theater en bioscoop. Valencia staat ook bekend om "Las Fallas" religieuze festival (die plaatsvindt in maart van elk jaar) en "La Tomatina" festival, een jaarlijks tomaat strijd, die menigten trekt naar het nabijgelegen stadje Bu±ol in augustus.


Ibiza Informatie

De Ibiza haven is gesitueerd in Ibiza stad. De toegang tot de Ibiza haven is uitgeschakeld Avenida Santa Eulalia en de passagiersterminal heet 'Estacion Maritima del Puerto'.

Ibiza is een van de Balearen gelegen in de Middellandse Zee en behoort tot Spanje. Het eiland Ibiza is wereldwijd bekend om zijn zomer partijen, in het bijzonder in de stad Ibiza en Sant Antoni (San Antonio) die een eigen haven heeft, met duizenden mensen verdringen de grote zomer clubavonden gehost in enkele van de beroemdste podia van Europa. Echter, Ibiza heeft een eerlijk deel van de stille gebieden die gevonden kunnen worden, zoals "de vinger Gods" in de Benirras Bay evenals enkele van de meer traditionele Ibicenco culturele bezienswaardigheden., Het helpen maken dit tot een eeuwig populaire bestemming.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen