Denia Ibiza Veerboot

kaart
 • Denia naar Ibiza
  Vergelijk tijden en prijzen voor Denia naar Ibiza

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Denia naar Ibiza
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Denia - Ibiza

  + 2
  Reizen: zondag 20 juni 2021 - zaterdag 26 juni 2021
  vanaf: € 682
  Balearia

Denia Informatie

Denia veerhaven is, net als vele ferry havens met diensten naar de Balearen, erg populair, met een groot aantal overtochten per dag. Denia haven is ideaal gelegen in het centrum van de stad, op slechts 300 meter van het station, Denia balie voor toeristische informatie, restaurants en winkels.

Denia, een essentiδle bestemming in het zuiden van Spanje, is een klein havenstadje gelegen op de hellingen van de berg Montgo en gelegen tussen Alicante en Valencia aan de Spaanse kust.

over het hoofd gezien door een oud kasteel, Denia beschikt over een schat aan festiviteiten het hele jaar door: de meest populaire festival genaamd "Fallas" wordt gevierd iedere maart waar enorme papier-mache beelden zijn opgezet in de stad en vervolgens in brand gestoken, een ander festival een bezoek waard is de populaire "Bulls at the Sea" in juli, een week lang feest met het gerenommeerde hoogtepunt van het kijken naar stieren lopen langs de hoofdstraat "Marques de Campo", alleen in de Middellandse zee worden achtervolgd door die durven genoeg om voer een ge∩mproviseerde bull ring met hen.


Ibiza Informatie

De Ibiza veerhaven is situ ated in Ibiza stad. De toegang tot de Ibiza haven is uitgeschakeld Avenida Santa Eulalia en de passagiersterminal heet 'Estacion Maritima del Puerto'.

Ibiza is een van de Balearen gelegen in de Middellandse Zee en behoort tot Spanje. Het eiland Ibiza is wereldwijd bekend om zijn zomer partijen, in het bijzonder in de stad Ibiza en Sant Antoni (San Antonio) die een eigen haven heeft, met duizenden mensen verdringen de grote zomer clubavonden gehost in enkele van de beroemdste podia van Europa. Echter, Ibiza heeft een eerlijk deel van de stille gebieden die gevonden kunnen worden, zoals "de vinger Gods" in de Benirras Bay evenals enkele van de meer traditionele Ibicenco culturele bezienswaardigheden., Het helpen maken dit tot een eeuwig populaire bestemming.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen