Palma Barcelona Veerboot

kaart
 • Palma naar Barcelona
  Vergelijk tijden en prijzen voor Palma naar Barcelona

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Palma naar Barcelona
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  7 uur 45 min
  Geef prijs aan

Snel boeken Palma naar Barcelona veerboten hier met Ferrysavers. De Palma naar Barcelona ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Balearia en Trasmediterranea het verstrekken van een nuttig verbinding van de Balearen naar Spanje. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Palma naar Barcelona om te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Palma naar Denia, Palma naar Gandia en Palma naar Valencia om u te helpen in Spanje aankomt ontspannen en verfrist, voelen dat u kreeg een goede deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Palma naar Barcelona ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Balearia en Trasmediterranea en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Palma en Barcelona.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Palma de Mallorca - Barcelona

  Auto + 3
  Reizen: vrijdag 28 februari 2020
  vanaf: € 442
  Balearia
 • Palma de Mallorca - Barcelona

  Auto + 1
  Reizen: maandag 30 maart 2020 - donderdag 9 april 2020
  vanaf: € 259
  Trasmediterranea

Speciale aanbieding

Palma Informatie

Palma ferry haven is een van de drukste haven in de Balearen, het hanteren van een groot passagiersvervoer evenals talrijke cruise-schepen. Palma haven is zeer goed aangegeven.

Palma de Mallorca (ook wel gewoon Palma of Mallorca) is de belangrijkste stad en de haven op het eiland Mallorca, dat is het grootste eiland van de Balearen. Palma blijft een populaire vakantiebestemming het hele jaar door. Ondanks de aanvankelijk moderne uitstraling, Palma heeft een rijk historisch en cultureel erfgoed met zijn meest populaire attracties in de buurt van de haven, zoals het kasteel van Bellver, Koninklijk Paleis en Stock Exchange onder vele anderen. Het landschap van het eiland Mallorca is typisch mediterraan en varieert van de vruchtbare centrale laagland aan de steile kliffen van de noordwestelijke kust.


Barcelona Informatie

ferry haven van Barcelona is een van de grootste en meest belangrijke in de Middellandse Zee, met vele veerboten vertrekken elke dag evenals regelmatige cruiseschip aankomsten. De poorten bevindt zich midden in het hart van de stad in de buurt van Las Ramblas en veel van de favoriete toeristische bestemmingen.

Een werkelijk mondiale locatie, Barcelona is de 2e grootste stad van Spanje en de hoofdstad van Catalonië. Het is gelegen in de "comarca" Barcelonès, langs de Middellandse Zeekust. Barcelona is een economische, financiële en culturele centrum en een bestemming bekend om zijn elektrische nachtleven, winkels, stranden, keuken, voetbal en parken. Dankzij het heerlijke klimaat en deze vele culturele aanbod, Barcelona is eeuwig een van de meest populaire bestemmingen in Europa.

Barcelona is ook terecht bekend om haar unieke hedendaagse architectuur en de iconische werken van de architect Antoni Gaudí. Zijn beroemdste werk is de enorme (nog onvoltooide) tempel van de Sagrada Família, gefactureerd voor de voltooiing in 2026. Andere voorbeelden van zijn werk zijn de Palau Güell, het Park Güell, het Casa Milà (La Pedrera) en Casa Batlló. Barcelona is de thuisbasis van vele mooie parken en stranden, een scala aan musea, galeries en poppodia en talloze restaurants, evenals Las Ramblas, de meest levendige straat in de stad en de vele fascinerende zijstraten die leidt van het.