Palma Barcelona Veerboot

kaart
 • Palma naar Barcelona
  Vergelijk tijden en prijzen voor Palma naar Barcelona

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Palma naar Barcelona
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Palma de Mallorca - Barcelona

  Auto + 3
  Reizen: vrijdag 9 april 2021
  vanaf: € 573
  Balearia

Palma Informatie

Palma ferry haven is een van de drukste haven in de Balearen, het hanteren van een groot passagiersvervoer evenals talrijke cruise-schepen. Palma haven is zeer goed aangegeven.

Palma de Mallorca (ook wel gewoon Palma of Mallorca) is de belangrijkste stad en de haven op het eiland Mallorca, dat is het grootste eiland van de Balearen. Palma blijft een populaire vakantiebestemming het hele jaar door. Ondanks de aanvankelijk moderne uitstraling, Palma heeft een rijk historisch en cultureel erfgoed met zijn meest populaire attracties in de buurt van de haven, zoals het kasteel van Bellver, Koninklijk Paleis en Stock Exchange onder vele anderen. Het landschap van het eiland Mallorca is typisch mediterraan en varieert van de vruchtbare centrale laagland aan de steile kliffen van de noordwestelijke kust.


Barcelona Informatie

ferry haven van Barcelona is een van de grootste en meest belangrijke in de Middellandse Zee, met vele veerboten vertrekken elke dag evenals regelmatige cruiseschip aankomsten. De poorten bevindt zich midden in het hart van de stad in de buurt van Las Ramblas en veel van de favoriete toeristische bestemmingen.

Een werkelijk mondiale locatie, Barcelona is de 2e grootste stad van Spanje en de hoofdstad van Cataloniδ. Het is gelegen in de "comarca" BarcelonΦs, langs de Middellandse Zeekust. Barcelona is een economische, financiδle en culturele centrum en een bestemming bekend om zijn elektrische nachtleven, winkels, stranden, keuken, voetbal en parken. Dankzij het heerlijke klimaat en deze vele culturele aanbod, Barcelona is eeuwig een van de meest populaire bestemmingen in Europa.

Barcelona is ook terecht bekend om haar unieke hedendaagse architectuur en de iconische werken van de architect Antoni Gaudφ. Zijn beroemdste werk is de enorme (nog onvoltooide) tempel van de Sagrada Famφlia, gefactureerd voor de voltooiing in 2026. Andere voorbeelden van zijn werk zijn de Palau Gⁿell, het Park Gⁿell, het Casa Milα (La Pedrera) en Casa Batll≤. Barcelona is de thuisbasis van vele mooie parken en stranden, een scala aan musea, galeries en poppodia en talloze restaurants, evenals Las Ramblas, de meest levendige straat in de stad en de vele fascinerende zijstraten die leidt van het.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen