Comanav Ferries

Comanav
kaart
 • Comanav
  Comanav

  Boek uw overtocht met Comanav

 • Comanav
  Comanav

  Boek uw overtocht met Comanav

 • Comanav
  Comanav

  Boek uw overtocht met Comanav

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot naar Marokko, Frankrijk of Italiδ met Comanav te boeken. Comanav bieden veerboten naar href="tangier.htm"> Tanger (Tanger Med) Sete en ook regelmatig veerboten naar Nador . Al hun routes bieden directe e-mail.

Gebruik gewoon Ferrysavers' real-time vergelijking motor om de specifieke Comanav ferry overtocht u na vinden, of vergelijk de hele Marokkaanse ferry markt door de operator, route en tijd.

 • Comanav opereren vanuit Marokko naar Frankrijk, met hun diensten vanuit zowel Tanger (Tanger Med) en Nador (Marokko) naar SΦte (Frankrijk)
 • Comanav ook uitvoeren veerboten tussen Tanger (Tanger Med) en Genua in Italiδ

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is tenminste 3 uur voor vertrek voor alle passagiers. ** Print u alstublieft een kopie van de email bevestiging uit en neem deze mee wanneer u reist. U zult spoedig uw gestempelde tickets ontvangen in een PDF bestand. Deze dient u uit te printen en mee te nemen naar de haven om te kunnen reizen. Als u niet in staat bent om deze tickets met de stempels erop te kunnen tonen voor uw vertrek kan u mogelijk toegang tot het schip worden geweigerd.**

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Comanav Routes

  Comanav Ferries

  Comanav is Marokko de grootste ferry operator, en werd opgericht in 1946. Vandaag de dag werkt op internationale routes tussen Marokko en Spanje, Frankrijk en Italiδ, waar veel Marokkaanse havens, inclusief Tanger, Nador en Casablanca . Comanav speelt een grote rol in het transport van goederen en vracht van en naar Marokko, en heeft een hand in het runnen van een aantal van de havens, hetgeen opnieuw aantoont het belang ervan voor de Marokkaanse maritieme industrie ook. Comanav heeft een vloot van 12 schepen, waaronder moderne comfortabele ferries zoals de Marakech , die hutten, restaurants, bars en een zwembad aan boord heeft. Het bedrijf werkt in samenwerking met Comarit en beide operatoren diensten worden weergegeven als `Comarit Comanav' in de boekingsmachine hierboven.

  Huisdieren aan boord Comanav Ferries

  U kunt uw hond of kat boeken aan boord van een Comanav ferry met Ferrysavers. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen