SΦte Ferry Port

kaart
 • SΦte
  Vergelijk tijden en prijzen voor SΦte

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • SΦte
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • SΦte
  Ontdek veerboten van en naar SΦte

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

SΦte Routes

 • Nador tot Sète / Sète tot Nador
  1 overtochten per week
  38 uur
 • Tanger Med tot Sète / Sète tot Tanger Med
  1 overtochten per week
  20 uur 30 min

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van SΦte naar href="tangier.htm"> Tanger (Tanger) , Nador en Oran met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals tussen Frankrijk, Algerije en Marokko.

SΦte is een pittoreske gemeente in het zuiden van Frankrijk, in de regio Languedoc-Roussillon. De veerboot haven van SΦte is goed geplaatst, midden in het centrum van de Franse Middellandse Zeekust boog, met uitstekende verbindingen naar vele bestemmingen in Europa en Noord-Afrika, en is tevens het grootste Franse vissershaven aan de Med.

SΦte heeft een kosmopolitische sfeer, met musea, winkels, stranden en een aantal prachtige architectuur, evenals vele terrasjes en restaurants in de buurt van de ingang van het Canal du Midi, perfect voor het kijken naar de wereld voorbij terwijl je eet.

SΦte Kaart

Bekijk map

Havenadres

Grandi Navi Veloci

Gare Maritime Orsetti , 34200, France