Motril Port

kaart
 • Motril
  Vergelijk tijden en prijzen voor Motril

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Motril
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Motril
  Ontdek veerboten van en naar Motril

  Vind de beste tarieven op AFerry

Motril Routes

 • Al Hoceima tot Motril / Motril tot Al Hoceima
  2 overtochten per week
  7 uur
 • Melilla tot Motril / Motril tot Melilla
  2 overtochten per week
  3 uur
 • Nador tot Motril / Motril tot Nador
  2 overtochten per week
  7 uur

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boek een goedkope veerboot van Motril naar Nador of Tanger Med. U kunt zelfs vergelijken met de best beschikbare deals met behulp van onze prijsvergelijking motor.

Hier vind je informatie over goedkope Motril Ferries, met inbegrip van de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Over Motril

Motril is de grootste stad aan de Middellandse Zee met ongeveer 50.000 inwoners. De stad ligt vlakbij de rivier de Guadalfeo en 69 km (43 mi) van Granada. Het is de grootste stad aan de Costa Tropical met een bloeiende economie, gebaseerd op de landbouw, de visserij en de recreatieve poort. Het is een ideale locatie voor diegenen die de schatten van de kust en in het binnenland van de Andalusiδ als het halverwege ligt tussen Malaga en Almeria verkennen. Toeristen kunnen genieten van de zonnige stranden, prachtige tropische producten, en het culturele erfgoed van de regio.

Er is zoveel te doen in Motril, met inbegrip van een bezoek aan kluizen, 16e stadhuis gebouw, en het Museum van Sugar, gewijd aan de suikerriet, waarvan de belangrijkste industrie van de stad eeuwenlang was. Als je een golf-speler, ga dan naar de negen te houden Los Moriscos Golf Club. Er is een grote verscheidenheid aan restaurants en bars voor u om uit te kiezen als je een beetje honger. Wat kan je nog meer nodig? Een goede kans om fatsoenlijke weer, tal van stranden en vriendelijke bevolking!

Motril Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Paseo del Puerto, 35, 18613, Motril, Granada, Spain

FRS

Paseo del Puerto, 35, 18613, Motril, Granada, Spain

Naviera Armas

18600 Motril, Granada, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen