Propriano Ferry Port

kaart
 • Propriano
  Vergelijk tijden en prijzen voor Propriano

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Propriano
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Propriano
  Ontdek veerboten van en naar Propriano

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Snel boek een goedkope ferry overtocht van Propriano naar Frankrijk en Sardinië met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar Marseille , Toulon en Porto Torres .

 • Op Ferrysavers u kunt veilig boeken een veerboot van Propriano naar Marseille, Porto Torres en Toulon, allemaal beheerd door SNCM Ferries

Hier vind je informatie over goedkope Propriano veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Propriano Routes

 • Marseille tot Propriano / Propriano tot Marseille
  6 overtochten per week
  12 uur
  Geef prijs aan
 • Porto Torres tot Propriano / Propriano tot Porto Torres
  2 overtochten per week
  3 uur 30 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Propriano haven is gelegen op het Franse eiland Corsica in de Golf van Valinco. Tijdens de zomer, Propriano haven verwerkt een grote hoeveelheid veerboot verkeer komende uit Zuid-Frankrijk en Sardinië dankzij zijn rol als een van de belangrijkste toegangen tot Corsica.

Gelegen op slechts 57 km van Ajaccio, Propriano heeft een bewogen geschiedenis van de exploitatie van de haven door de oude Grieken en Romeinen tot de aanvallen van piraten in de 18e eeuw, toen het grotendeels werd verwoest. Propriano is nu een aantrekkelijke bestemming met een bloeiende haven vol met cafés en restaurants, prachtige stranden zoals "Plage de Lido", een breed scala van hotels en campings langs de kust en in het centrum van de stad en een prachtige kustlijn.

Propriano Kaart

Bekijk map

Havenadres

La Meridionale

15 Quai l' Herminier, 20110 Propriano, Corsica

Corsica Linea

15 Quai l'Herminier, 20110 Propriano, Corsica