Moby Lines

Moby Lines
kaart
 • Moby Lines
  Moby Lines

  Boek uw overtocht met Moby Lines

 • Moby Lines
  Moby Lines

  Boek uw overtocht met Moby Lines

 • Moby Lines
  Moby Lines

  Boek uw overtocht met Moby Lines

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers kunt u uw ideale goedkope Moby Lines veerboot van en naar Italië, Corsica en Sardinië. U kunt een overtocht naar href="bastia.htm"> Bastia of Genoa Livorno en Olbia . U kunt alle routes online boeken eenvoudig en snel met Ferrysavers.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw Moby Lines ferry boeken met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

 • Moby Lines draaien diensten van het vasteland van Italië naar Sardinië, waar veerboten naar Olbia (Sardinië) van Genua, Civitavecchia (Rome) , Livorno en Piombino , alsmede tussen Porto Torres (Sardinia) en Genua
 • Moby ook veerboten tussen Italië en Corsica, met veerboten naar Bastia (Corsica) van Genua en Livorno (zowel op het vasteland van Italië)
 • en Moby lijnen lopen ook veerboten tussen Piombino en Portoferraio (op Elba) en Santa Teresa di Gallura (Sardinië) en Bonifacio ( op Corsica)

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle andere passagiers dienen zich uiterlijk 90 minuten voor vertrek bij de incheckbalie te melden.

routes:
12
Kortste oversteek:
Bonifacio - Santa Teresa Gallura
50 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Moby Lines Routes

 • Bastia tot Genua / Genua tot Bastia
  5 overtochten per week
  5 uur
 • Bastia tot Livorno / Livorno tot Bastia
  7 overtochten per week
  4 uur 30 min
 • Bonifacio tot Santa Teresa Gallura / Santa Teresa Gallura tot Bonifacio
  3-overtochten dagelijks
  50 min
 • 1-overtochten dagelijks
  10 uur
 • 1-overtochten dagelijks
  6 uur 55 min
 • Olbia tot Piombino / Piombino tot Olbia
  5 overtochten per week
  5 uur 30 min

Moby Lines

Opgericht in 1959, Moby Lines is een Italiaanse maatschappij die veerdiensten vanuit Italië naar de eilanden van de Upper Tyrrheense Zee. Bekend om zijn walvis logo en de Warner Bros. Looney Tunes livery op de grotere schepen, Moby wil zijn positie als vooraanstaande leider op het gebied van de scheepvaart transport te consolideren, alsmede een grondige klanttevredenheid te waarborgen door middel van een team van zeer gemotiveerde en gekwalificeerd personeel.

Moby Lines schepen hebben alle comfort en faciliteiten die u nodig heeft aan boord; op elke ferry vindt u een gebied geheel gewijd aan kinderen, een speelkamer voor de allerkleinsten vol speelgoed, een pizzeria, videogames, een snackbar en muziek voor kinderen en jongeren vinden. Bovendien, Moby's fast cruise-ferries hebben een speciaal dek gereserveerd voor entertainment en ontspanning, met een zwembad en een zonnedek omvat. De boten zijn ook uitgerust met airconditioning, verwarming en stabilisatoren.

Huisdieren aan boord van Moby Lines

U kunt uw hond of kat aan boord van Moby Lines ferries met Ferrysavers.nl te boeken. Huisdieren op Moby Lines zijn beperkt tot het voertuig dekken en externe gebieden van de veerboot. Ze zijn niet toegestaan binnen. Honden moeten aan de lijn blijven en gemuilkorfd te allen tijde. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.