Olbia Ferry Port

kaart
 • Olbia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Olbia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Olbia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Olbia
  Ontdek veerboten van en naar Olbia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Olbia Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Olbia veerboot naar Tirrenia di Navigazione veerboten tussen Olbia en beide Civitavecchia en Genua

Zoek de meest recente informatie over goedkope Olbia veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met ferrysavers.com.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Livorno - Olbia
(Grimaldi Lines)
€ 846
 • Geboekt: zaterdag 2 januari 2021
 • Reizen: maandag 9 augustus 2021 - woensdag 25 augustus 2021
 • + 5

Olbia ferry-poort bevindt zich aan de noordoostelijke kust van Sardinië en verste punt in het binnenland van de Golf van Olbia, De stad Olbia en de haven hebben een drukke, bruisende en levendige houding en de sfeer als de stad is het economische centrum van de Gallura sub-regio en is zeer dicht bij de beroemde Costa Smeralda en Porto Rotondo toeristische gebieden, met een groot aantal winkels, bedrijven en restaurants gevestigd in de stad.

Olbia is een zeer oude stad en, volgens een lokale legende, werd gesticht door de Grieken. Het bevat ruïnes van de prehistorie tot de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Afgezien van het prachtig uitzicht op zee en het landschap, een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Olbia is de prachtige Romaanse kathedraal van San Simplicio (11e-12e eeuw).

Olbia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Grimaldi Lines

Passenger Terminal, Viale Isola Bianca, Port of Olbia, I-07026, Sardinia

Moby Lines

Stazione Marittima, Isola Bianca, I-07026, Sardinia

SNAV

Stazione Marittima - Isola Bianca , I-07026 Olbia, Sardinia

Tirrenia di Navigazione

Banchina Isola, Bianca Italia, Sardinia