Olbia Genua Veerboot

kaart
 • Olbia naar Genua
  Vergelijk tijden en prijzen voor Olbia naar Genua

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Olbia naar Genua
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 4 overtochten per week
  12 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • 3 overtochten per week
  12 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Porto Torres - Genua
  3 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Olbia naar Genua veerboten hier met Ferrysavers. De Olbia naar Genua ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Moby Lines en Tirrenia di Navigazione het verstrekken van een nuttige verbinding van Sardinië naar Italië. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Olbia naar Genua te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met 6 andere routes om u te helpen aankomt in Italië ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal:

 • Arbatax naar Genua
 • Golfo Aranci naar Livorno
 • Golfo Aranci naar Piombino
 • Olbia naar Livorno
 • Olbia naar Piombino
 • Porto Torres naar Genua

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord vind uw Olbia naar Genua veerboot. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Moby Lines en Tirrenia di Navigazione en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Olbia en Genua.

Speciale aanbieding

Olbia Informatie

Olbia ferry-poort bevindt zich aan de noordoostelijke kust van Sardinië en verste punt in het binnenland van de Golf van Olbia, De stad Olbia en de haven hebben een drukke, bruisende en levendige houding en sfeer en de stad is het economische centrum van de Gallura sub-regio en is zeer dicht bij de beroemde Costa Smeralda en Porto Rotondo toeristische gebieden, met een groot aantal winkels, bedrijven en restaurants gevestigd in de stad.

Olbia is een zeer oude stad en, volgens een lokale legende, werd gesticht door de Grieken. Het bevat ruïnes van de prehistorie tot de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Afgezien van het prachtig uitzicht op zee en het landschap, een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Olbia is de prachtige Romaanse kathedraal van San Simplicio (11e-12e eeuw).


Genoa Informatie

Een van de meest bekende en drukste havens van Italië, Genua wateren zijn vaak vol met veerboten, cruiseschepen, vissersboten en particuliere boten. Gelegen in Ligurië, Noord-Italië, Genua is een unieke stad, met prachtige veelkleurige architectuur te midden van het wandelen steile hellingen en trappen en kronkelende steegjes en wegen die leiden naar de middeleeuwse oude stad en de haven van de stad en is onlangs gerenoveerd waterkant.

Genoa is een van de oudste huizen van kunst in Italië en een aantal van de meest populaire attracties zijn de Strada Nuova, de Piazza de Ferrari, de St. Lawrence kathedraal en het Museo d'Arte Orientale waarvan de grootste huizen collectie van Oosterse kunst in Europa.

een andere attractie is het Aquarium van Genua, de tweede grootste in de wereld, die een prachtige en leuke plek vormt om te bezoeken voor kinderen, groot en klein! Historisch gezien Genua wordt beschouwd als de "meest Engels stad van Italië"; in feite, Genua vlag is die van St. George. Blijkbaar was de vlag van Genua in 1190 door de Britse Eilanden aangenomen voor hun schepen die de Middellandse Zee om te profiteren van de bescherming van de vloot van de stad.