Piombino Ferry Port

kaart
 • Piombino
  Vergelijk tijden en prijzen voor Piombino

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Piombino
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Piombino
  Ontdek veerboten van en naar Piombino

  Vind de beste tarieven op AFerry

Piombino Routes

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope Piombino ferry overtocht naar Sardiniδ, Frankrijk of Italiδ met Ferrysavers, met inbegrip van veerboten naar href="bastia.htm"> Bastia Olbia en Golfo Aranci .

Zoek de meest recente informatie over goedkope Piombino veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Piombino in de bekende regio Toscane, gelegen tussen de grote havens van Civitavecchia en Livorno; ondanks dit Piombino is altijd een drukke haven, en de loop der jaren heeft zich gespecialiseerd in het internationale goederenvervoer en de veerdiensten, en nu is de poort wordt gebruikt voor zowel de industrie en het toerisme.

Piombino heeft een aantal fantastische plekken om te bezoeken zowel binnen de nieuwe stad en de oude historische centrum. Deze variδren van het oude militaire gebouw, zoals het kasteel Cassero Pisano religieuze gebouwen zoals de kathedraal van Saint 'Antimo die in Pisane-gotische stijl, en de Chiesa della Misericordia, die een kostbare 15e eeuwse kruisbeeld herbergt. Pimobino herbergt ook een aantal artistieke bezienswaardigheden, zoals de Casa delle Bifore, het Palazzo Comunale en het Natural provincie Reserve Padule Orti Bottagone.

Piombino Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Piazzale Premuda Stazione Marittima, 57025 Piombino, Italy

Moby Lines

Piazzale Premuda, I - 57025, Italy

Toremar

Nuova Stazione Marittima, 57025 Piombino, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen